Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Ταινία για το πάνω μέρος της ζελατινας του κράνους.

Μέλος Το avatar του/της freco

Ταινία για το πάνω μέρος της ζελατινας του κράνους.

Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω κάτι που θα καλύπτει λίγο το πάνω μέρος της ζελατίνας γύρω στα 3-4 εκατοστά, γιατί ο κόντρα ήλιος δεν παλεύεται. Με αναζήτηση στο Internet πήρα πολλά άκυρα αποτελέσματα. Στο ΚΤΜ είχα κράνος με γείσο και ήταν ΟΚ. Τώρα με το Tracer δεν παίζει γείσο. Θα πετάξει.
    Το κράνος έχει εσωτερική για τον ήλιο αλλά όταν σε βαράει στο μάτι δε βλέπεις.
    Έχετε κάποια λύση; Εκτός από μονωτική ταινία που μου προτάθηκε.
    Νομίζω οι αγωνιάρηδες έχουν κάτι τέτοιο.
    Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Παλαιό μέλος
    Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα, καθημερινά σε μια συγκεκριμένη διαδρομή που κάνω. Το πρόβλημα είναι κυρίως Άνοιξη και καλοκαίρι, τον χειμώνα έχει αλλάξει η θέση του ήλιου και δεν με ενοχλεί.

Αυτό που έκανα ήταν να πάρω ένα φθηνό ζευγάρι γυαλιά με polarised φακούς και να τα φοράω μέσα από το κράνος.

Παλαιό μέλος
    Υπαρχει ενα αντιστοιχο προϊον.
    Μπορεις και να κανεις πατεντα με μεμβρανη σαν κι αυτη που βαζουν στα αυτοκινητα.

Και οι δυο προτασεις ειναι αποτελεσμα ενος γρηγορου γκουγκλαρισματος, δεν εχω δοκιμασει κατι προσωπικα. Την πατεντα θα τη δοκιμαζα παντως, αστειο κοστος και λογικα θα κανει δουλεια.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω κάτι που θα καλύπτει λίγο το πάνω μέρος της ζελατίνας γύρω στα 3-4 εκατοστά, γιατί ο κόντρα ήλιος δεν παλεύεται. Με αναζήτηση στο Internet πήρα πολλά άκυρα αποτελέσματα. Στο ΚΤΜ είχα κράνος με γείσο και ήταν ΟΚ. Τώρα με το Tracer δεν παίζει γείσο. Θα πετάξει.
    Το κράνος έχει εσωτερική για τον ήλιο αλλά όταν σε βαράει στο μάτι δε βλέπεις.
    Έχετε κάποια λύση; Εκτός από μονωτική ταινία που μου προτάθηκε.
    Νομίζω οι αγωνιάρηδες έχουν κάτι τέτοιο.
    Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Αν το κράνος σου παίρνει pinlock, μπορείς να πάρεις φωτοχρωμικό

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Super Moderator
    Το είχα κάνει χρόνια πριν με επιτυχία αυτό που λέει ο Πέτρος, μεμβράνη φιμε, κολλάς μια λωρίδα πλάτους 2 δάχτυλα και είσαι κομπλε. Είναι αυτοκόλλητη με ασθενή κόλλα οπότε δεν αφήνει σημάδια στο κράνος.

Προτού αρχίσεις να κόβεις όμως φτιάξε ένα πατρόν από χαρτι δοκιμαστικα γιατί η ζελατίνα του κρανους είναι καμπύλη και δεν θα βγει σωστα με την πρώτη.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Υπαρχει ενα αντιστοιχο προϊον.
    Μπορεις και να κανεις πατεντα με μεμβρανη σαν κι αυτη που βαζουν στα αυτοκινητα.

Και οι δυο προτασεις ειναι αποτελεσμα ενος γρηγορου γκουγκλαρισματος, δεν εχω δοκιμασει κατι προσωπικα. Την πατεντα θα τη δοκιμαζα παντως, αστειο κοστος και λογικα θα κανει δουλεια.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Το είχα κάνει χρόνια πριν με επιτυχία αυτό που λέει ο Πέτρος, μεμβράνη φιμε, κολλάς μια λωρίδα πλάτους 2 δάχτυλα και είσαι κομπλε. Είναι αυτοκόλλητη με ασθενή κόλλα οπότε δεν αφήνει σημάδια στο κράνος.

Προτού αρχίσεις να κόβεις όμως φτιάξε ένα πατρόν από χαρτι δοκιμαστικα γιατί η ζελατίνα του κρανους είναι καμπύλη και δεν θα βγει σωστα με την πρώτη.

Και μεμβράνη βρίσκεις τζάμπα, στα μαγαζιά που βάζουν στα αμάξια (π.χ. Lumar) αυτά που κόβουν ως περίσσευμα και τα πετάνε....
    Η καλύτερη (και ανέξοδη) λύση....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Εχει στο ebay αυτοκολλητα ειδικα για αυτο το λογο. Αλλιως κοψε ενα οποιοδηποτε μαυρο αυτοκολλητο.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2014, 19:58
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2008, 11:29
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2008, 20:22
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 15:05
  5. Wallpapers για το απόλυτο όπλο της Honda
    από Tigas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 0