Καλησπέρα σε όλους, νέος στο γκρουπ και νέος οδηγός (είμαι... 43, και λόγω δουλειάς έβγαλα τώρα για 125άρι). Αρχικά να πω ότι μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι σχεδόν... παρακάλεσα σε σχολές οδηγών για να κάνω 4-5 μαθήματα. Όλοι, ανεξαιρέτως όλοι, έλεγαν «οκ θα γράψουμε ότι έκανες μαθήματα αλλά δεν θα τα κάνεις».
Στο δια ταύτα, ψάχνω για το πρώτο μου σκουτεράκι. Δεν περισσεύουν τα χρήματα, δηλαδή και τα 2.800-2.900 του SYM Symphony με ζορίζουν, αλλά μπορώ να τα δώσω. Το ερώτημα είναι κατά πόσο αποτελεί σημαντική αναβάθμιση το Medley 125 (το JET Evo το βάζω σαν τρίτη επιλογή)ή και το Liberty 125 που έχει ABS επίσης και είναι λίγο πιο φτηνό. Έχω διαβάσει σχετικό ποστ για το ότι είναι πιο οικονομικό το Medley και ότι δείχνει ότι έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις.
Σημαντικό ρόλο (για μένα, ως αρχάριος) παίζουν τα εξής:
-να χωράει ένα τουλάχιστον flip up κρανάκι τύπου MT Genesis SV κάτω από τη σέλα
-να μην είναι πολύ ογκώδες (πχ το JET χάνει πόντους σε αυτό)
-να έχει καλές επιδόσεις και να είναι οικονομικό
Αν τα λύσουμε όλα αυτά, ας μου πει κάποιος και πόσο ρόλο παίζουν τα δώρα από τα καταστήματα ή αν είναι απόλυτη απάτη. Ευχαριστώ πολύ!!
***τώρα είδα και liberty abs στα 2.500, κάτι περίεργο παίζει έτσι; Εδώ είναι: https://papalexandrakis.com/liberty-...iberty-125-abs