παει ο γαλλος τωρα
τον ταισα πολυ και εγινε ιαπωνας
παει ο γαλλος τωρα
τον ταισα πολυ και εγινε ιαπωνας
Θα σου στείλω πρόσκληση οταν θα ξεκινήσω το δικό μου να βγάλουμε γούστα με τον πίσω άξονα!
Ξεχνάς κάτι πάρα πολύ βασικό: ότι δίνεις συμβουλή μέσω ίντερνετ σε παιδί που δεν ξέρει από τέτοια πράγματα.
Θα σου πω τι εννοώ:λέγοντας στον πιτσιρικά βίδωσε μισή στροφή χωρίς να ξέρεις τί ακριβώς έχει κάνει με τη χοάνη,αν έχει φιλτροχοάνη ή σκέτη χοάνη κλπ) ενδέχεται ο μικρός να τα κάνει μαντάρα και μετά να ζητάει τα ρέστα.
Και μη μου πεις ότι αποκλείεται να τα σκατώσει,όλα παίζουν.
Μετά τί του λες;
Για παράδειγμα μπορeεί να πάθει ό,τι είχε πάθει συμμαθητής μου που τα παραέκανε με τη βίδα σε σούπρα:βραχυκύκλωσε το μπουζί.
Αν πάλι πρόσεξες το 1ο μήνυμά του, έχει αλλάξει και εξάτμιση χωρίς να μας λέει τί εξάτμιση έβαλε.
Έχεις δηλαδή:
α)άλλη εξάτμιση αγνώστων στοιχείων(διαστάσεις)
β)χοάνη αγνώστων πάλι στοιχείων(με φίλτρο ή χωρίς)αντί φιλτροκουτιού
Αν εσύ επιμένεις ότι μισή στροφή της βίδας είναι η λύση που θα κάνει το μηχανάκι να δουλέψει σωστά σε κάθε περίπτωση τότε τι να πω...
Αν θέλει το παιδί να πειραματιστεί,δικαίωμά του.
Αν ήθελε να παίξει σιγά μη ρώταγε σε φόρουμ,θα το'χει κάνει ήδη!
Απ' ότι τον κόβω όμως θέλει το μηχανάκι να δουλέψει σωστά διότι ρωτάει για φθορές κλπ.
Σε τέτοια λοιπόν περίπτωση του λέμε την ορθή διαδικασία και ας αποφασίσει μόνος του.
Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 02/09/2013 στις 02:13.
Μορει το θεμα να ειναι παλιο αλλα βγαινει στην Αναζητηση Google και καποιος που ψαχνει πληροφοριες θα πεσει επανω του και θα βρει κατι ενδιαφερον οπως εγινε και με εμενα.
Στο Τ50 μπαινει φιλτροχοανη 35mm,απλη τυπου Shark ή πολυ πιο ακριβη τυπου FAITO με την οποια ομως υπαρχει καποιο θεμα: ειναι μεγαλη σε μηκος και χρειαζεται τροποποιηση ο λαιμος της (λαστιχο) γιατι αν μπει ετσι οπως ειναι θα βρισκει στο εμπρος φτερο !
https://img7.uploadhouse.com/fileupl...3a42cac62c.jpg
https://img6.uploadhouse.com/fileupl...165d595bb5.jpg
Σε συνδιασμο με ολοσωμη εξατμιση το παπακι παιρνει λιγακι ''τα επανω του'' αν και λογικα θα εχει αυξηθει λιγακι και η καταναλωση. Το αν θα πρεπει να γινει ρυθμιση και στο καρμπυρατερ ειναι θεμα του μηχανικου.
Ότι λέει ο DRAKONET ,αλλά έχω την εντύπωση πως πρέπει να αλλαχτεί και το διαφορικό από 80 άρι.
Γιατί αλλιώς θα είναι τρομερά κοντό το μηχανάκι.
Άσε το φιλτροκούτι ως έχει,τι διάλα σ'αρέσει στη χοάνη;Παπάκι είναι και βάλε και τις ποδιές,να το έχεις μαμίσιο
Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων-