PDA

View Full Version : Θερμότατη παράκληση

Aggelos_SV
03/02/2009, 15:37
Αν έχει μπει κανείς στον κόπο να διαβάσει αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74411) θα έχει διαπιστώσει πως έχω μείνει χωρίς μεταφορικό μέσο σε μια περίοδο που όλα τρέχουν για μένα αλλά εμένα μου "κόπηκαν" τα πόδια ( για όποιον δεν ξέρει μένω στα Μεσόγεια).

Αν έχει κανείς ελεύθερο χρόνο και διάθεση να μου κάνει κάποιες αγορές ( προφανέστατα με το αζημίωτο) και delivery στο σπίτι θα ήμουν βαθύτατα υπόχρεος:sad:

Ένα τιμόνι χρειάζομαι (WRP από Motοmarket 30€ περίπου) και μια βάση μαρσπιέ ( καμιά 50-60 άρα θα χει η μαλακία αυτή)για να μπορώ να κινηθώ χρειάζομαι και μετά την βρίσκω την άκρη.

...και να με συγχωράτε αν όλο αυτό φαίνεται σαν ζητιανιά

:sad:

subman21
03/02/2009, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αν έχει μπει κανείς στον κόπο να διαβάσει αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74411) θα έχει διαπιστώσει πως έχω μείνει χωρίς μεταφορικό μέσο σε μια περίοδο που όλα τρέχουν για μένα αλλά εμένα μου "κόπηκαν" τα πόδια ( για όποιον δεν ξέρει μένω στα Μεσόγεια).

Αν έχει κανείς ελεύθερο χρόνο και διάθεση να μου κάνει κάποιες αγορές ( προφανέστατα με το αζημίωτο) και delivery στο σπίτι θα ήμουν βαθύτατα υπόχρεος:sad:

Ένα τιμόνι χρειάζομαι (WRP από Motοmarket 30€ περίπου) και μια βάση μαρσπιέ ( καμιά 50-60 άρα θα χει η μαλακία αυτή)για να μπορώ να κινηθώ χρειάζομαι και μετά την βρίσκω την άκρη.

Έχεις πμ

DimChios
03/02/2009, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

αν δεν βρεις ακρη στειλε μου π.μ!

Θα βρω λιγο χρονο!

:winka:

konsttanttinos
03/02/2009, 17:00
Φιλε μου θα ηθελα παρα πολυ να σε βοηθησω, αλλα δυστυχως μενω στον βολο κι εδω η αγορα περιφερειακων ειναι δυσκολη.Οσον αφορα για το αζημειωτο που αναφερεις, δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να θελει να σε βοηθησει καποιος απο εδω μεσα και να θελει χρημα..
Καλα ξεμπερδεματα.:wave2:

TROOPER
04/02/2009, 05:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
..............Οσον αφορα για το αζημειωτο που αναφερεις, δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να θελει να σε βοηθησει καποιος απο εδω μεσα και να θελει χρημα..
:

φυσικα και οχι !!!!!!!!!!!

ειδος ομως ξερω καποιους που θα θελαν ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Λεωνίδας
04/02/2009, 05:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειδος ομως ξερω καποιους που θα θελαν ... :lol: :lol: :lol: :lol: ρε Γιώργη δεν είναι ΟΛΟΙ οι κάτοχοι SV ντιγκιντάνγκες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TR00PER
04/02/2009, 06:32
φιλε οτι χρειαστεις στειλε π.μ.!

:wave2:

TROOPER
04/02/2009, 06:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ρε Γιώργη δεν είναι ΟΛΟΙ οι κάτοχοι SV ντιγκιντάνγκες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πολλα ξερεις εσυ !!!!

Aggelos_SV
04/02/2009, 07:21
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με π.μ.:beer: :beer: :wave2:

Το μηχανάκι το πήγα σήμερα κούτσα κούτσα στο συνεργείο όπου θα "ραφτεί κοστούμι" και άυριο θα το δει εμπειρογνώμονας.

Επομένως άκυρη η όποια συμμετοχή όσων θέλησαν να βοηθήσουν ( και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ).

Gandalf dr685sm
04/02/2009, 08:06
βρε φίλε μην αγχώνεσαι... απο όσο θυμάμαι το motomarket έχει και email και website market οπότε μπορείς απο το σπίτι να τα παραγγείλεις , να τους στείλεις και ενα επεξηγηματικό email και να σου έρθουν σπίτι.

Αίντε και γρήγορα πάλι πάνω στην μηχανή σου.

Gandalf

Aggelos_SV
04/02/2009, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αίντε και γρήγορα πάλι πάνω στην μηχανή σου.

Aπό το πληκτρολόγιό σου και στης ασφαλιστικής τ'αυτί:winka:

..και ναι...όπως το πες ...αγχώθηκα υπερβολικά...σιγά σιγά το ξεπερνάω ( μιας κι έκανε θετική δήλωση ο ........ που πέρασε το κόκκινο)