View Full Version : Μ@λακίζομαι.
Προ ημερών μου τηλεφώνησε ένας φίλος μου οτι ο κύριος Κ. που είχε αγοράσει τη μηχανή μου την πουλάει. Τσαντίστηκα πάρα πολύ και δεν είμαι καν σίγουρος για το λόγο που εκνευρίστηκα. Σκέφτομαι να την ξαναπάρω γιατί κουράστηκα να ψάχνω, γιατί από λεφτά δεν πάμε καλά, γιατί την ξέρω τη μηχανή εκτός βέβαια κι αν της έκανε κάτι και τη διέλυσε. Σας φαίνεται τελείως τρελό; Οι φίλοι μου πάντως λένε οτι μ@λακίζομαι όπως λέει κι ο τίτλος.
αν την παρεις 1000 ευρω κατω...
gixxerpap
04/12/2008, 12:35
πφφφ...σιγά το πράγμα....ξέρω κι άλλους που το χουν κάνει ....δε θα 'σαι ο πρώτος ....
άμα σου κάνει πάλι κλίκ, πάρτη ...;)
DimChios
04/12/2008, 12:52
τι μηχανακι?
manhunter
04/12/2008, 12:54
Συμφωνώ με όλους
Αν σου αρέσει πολύ και είναι σε παρόμοια ή ίδια κατάσταση από αυτή που την πούλησες, go for it
Ρίξε και την τιμή εννοείται...
:wave2:
XJR_Billy
04/12/2008, 13:10
Για τη Fazer μιλάς έτσι?
Πάρτη πίσω φίλε, με λιγότερα βέβαια...:a01:
george72
04/12/2008, 14:21
με κλειστα ματια, παρτο το φειζερακι σου πισω.....
;)
Αφιερωμένο ρε Άρη
Σου δίνω πίσω... Σου δίνω πίσω το φεϊζεράκι που μου πούλησες...
Δώσε μου πίσω... Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου και 'ξοφλάμε!
Να σου θυμήσω... Είχε στραβώσει το τιμόνι όταν σου το 'δωσα...
Πως θες εσύ... Πως θες εσύ για μεταβιβάσεις να (ξανα)μιλάμε...
Δε μας είπε όμως ο κύριος Κ. όμως γιατί το ξαναπουλάει????
Α! Σιγά μη βρει κάποιον να το δώσει, έτσι και δει ο αγοραστής οτι
το αγόρασε πρόσφατα και το πουλάει έτσι αμέσως πιάσ'το αβγό και κούρεφ'το!
Όχι να μην την αγοράσεις πάλι! Εκτός του ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει,
δε νομίζω να έχεις μετανιώσει που το έδωσες και το θέλεις πάλι.
Και όχι αν το έπαιρνες και είναι πάλι τζάμι όπως το είχες δε θα ένιωθες
χαρούμενος επειδή έβγαλες 1000 ευρώ παρα πάνω απο την υπόθεση αυτή,
αλλά σαστισμένος γιατί είχες μια μοτοσυκλέτα απο την αρχή, την μεγάλωσες,
την τάιζες, την πότιζες κι ήρθε ένας μαλ@κ@τράκας φούστης, την έκανε
δική του για λίγο και στην ξανάδωσε! Έλα τώρα δεν είναι το ίδιο! Μεταχείρω
θα είναι πάλι! Δεν είναι ο,τι καλύτερο! Είναι σα να του τη δάνεισες!
Και δε δανείζεις τη μοτοσυκλέτα σου έτσι άντε!:o:wave2: :wave2:
Λοιπόν είναι περίεργο. Του τηλ και μου είπε οτι την ξέρω οπότε δε χρειάζεται έλεγχος. Του είπα δεν ενδιαφέρομαι και με πήρε λίγο μετά να πάμε σ' ένα χοντάδικο που αλλάζει λάδια για να το ''αξιολογήσουν μπροστά μου''. Πάντως είναι σοβαρός κύριος. Τώρα αν την έστειλε δεν ξέρω.Εμένα πάντως μου είπε οτι δεν τον βολεύει γιατί είναι μεγάλο. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Αύριο πάντως θα πάω να παίξω το θέατρο του παραλόγου στο χοντάδικο κι αν το βολτάρω μπορεί να το καβατζώσω μέχρι τη Μοτοδυναμική και να δούμε τι θα μου πούνε εκεί. Αν είναι εντάξει έληξε το θέμα. Ελπίζω μόνο να μην έχει βάλει μπουριά και μ@λακείες.
αμα σου εχει λειψει παρε το παλι πισω...
ειναι και το ''δικο'' σου κιολας...
Ραγισμένο δεξύ υποπόδιο :sad: δεν κοίταξα τίποτε άλλο, αυτό αρκεί νομίζω.
για θυμισέ μου τι σημαίνει υποπόδιο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
για θυμισέ μου τι σημαίνει υποπόδιο... Αυτό που πατάει η συνεπιβάτης. Εγώ έτσι το έλεγα πάντα. Αν έχει άλλη ονομασία οκ λάθος.
manhunter
11/12/2008, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Αυτό που πατάει η συνεπιβάτης. Εγώ έτσι το έλεγα πάντα. Αν έχει άλλη ονομασία οκ λάθος.
Πίσω μαρσπιέ
:wave2:
Και τίποτα άλλο?
Του το είπες?
Σου είπε κάτι ?
Κανά άλλο στοιχείο???
δλδ για ένα ραγισμένο μαρσπιέ απογοητεύτηκες?χαράς το πράγμα...
αυτό θα μπορούσε να γίνει με πτώση από στάση!
manhunter
11/12/2008, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δλδ για ένα ραγισμένο μαρσπιέ απογοητεύτηκες?χαράς το πράγμα...
αυτό θα μπορούσε να γίνει με πτώση από στάση!
+ απλά
Για πες για πες
:smokin:
Ισχυρίζεται οτι την σκούντησε κατά λάθος ο 6χρονος γιος του κι οτι έπαθε μεγάλη ζημιά γιατί ήταν στο διπλό. Αν εσάς σας βγάζει νόημα πως ένα μωρό σκούντησε μια μηχανή που ήταν στο κεντρικό κι έπεσε η μηχανή δεξιά και μάλιστα με τόσο μικρή ζημιά τότε μάλλον είμαι παράλογος. Απλά δε μου φαίνεται να στέκει.
Ισχυρίζεται οτι την σκούντησε κατά λάθος ο 6χρονος γιος του κι οτι έπαθε μεγάλη ζημιά γιατί ήταν στο διπλό. Αν εσάς σας βγάζει νόημα πως ένα μωρό σκούντησε μια μηχανή που ήταν στο κεντρικό κι έπεσε η μηχανή δεξιά και μάλιστα με τόσο μικρή ζημιά τότε μάλλον είμαι παράλογος. Απλά δε μου φαίνεται να στέκει.
πολυ πιθανο φιλε μου πεφτουν ευκολα οπως και να το κανουμε, αν ητανβ με κανα 3κυκλο ο γιος του και επεσε πανω στη μηχανη λογικο να την τουμπαρε...
αλλα και ψεμματα να σου ειπε, μπορει να το εκανε για να γλυτωσει το δικο του ''ρεζιλικι'', μιας και πολλοι εχουν μια στατικη τουμπιτσα τις πρωτες μερες με μια αλλη μηχανη, μιας και δεν εχουν συνηθησει τον ογκο της και δεν εχουν βρει τον πλεον καταλληλο τροπο για να την κουμανταρουν...
δες το αντιβαρο και θα καταλαβεις αν συρθηκε η μηχανη η οχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δες το αντιβαρο και θα καταλαβεις αν συρθηκε η μηχανη η οχι Πες μου επακριβώς τι να κοιτάξω αν μπορείς. Θα πάω τώρα αν είναι. Ή πρέπει να το πάω σε μηχανικό; Που ούτως ή άλλως θα το πάω, απλά βλέποντας το μαρσπιέ σπάστηκα γιατί στο τηλ μου είχε πει πως ήταν όπως του το 'δωσα.
Πες μου επακριβώς τι να κοιτάξω αν μπορείς. Θα πάω τώρα αν είναι. Ή πρέπει να το πάω σε μηχανικό; Που ούτως ή άλλως θα το πάω, απλά βλέποντας το μαρσπιέ σπάστηκα γιατί στο τηλ μου είχε πει πως ήταν όπως του το 'δωσα.
φιλε μου υποθεσεις κανω:lol:
αλλα γενικα ειμαι της αποψης οτι μηχανη που εχει προβλημα δε χρειαζεται να της οδηγησεις καν για να καταλαβεις οτι εχει φαει τουμπα καλη, συνηθως φαινεται απο μακρυα...
αντιβαρο ειναι αυτο το μεταλικο στο τιμονι εκει που τελιωνει το grip, δηλαδη η ακρη του τιμονιου...
προφανως ειναι το πρωτο σημειο που ακουμπαει στο εδαφος οταν πεσει κατω η μηχανη...
φιλε μου υποθεσεις κανω:lol:
αλλα γενικα ειμαι της αποψης οτι μηχανη που εχει προβλημα δε χρειαζεται να της οδηγησεις καν για να καταλαβεις οτι εχει φαει τουμπα καλη, συνηθως φαινεται απο μακρυα...
αντιβαρο ειναι αυτο το μεταλικο στο τιμονι εκει που τελιωνει το grip, δηλαδη η ακρη του τιμονιου...
προφανως ειναι το πρωτο σημειο που ακουμπαει στο εδαφος οταν πεσει κατω η μηχανη... Όχι δεν είχε καμία άλλη φθορά. Το κοίταξα ειδικά στην περιοχή του τιμονιού. Μόνο το μαρσπιέ. Να πάω Μοτοδυναμική Καλλιθέα που μένει αυτός είναι καλοί να το κοιτάξουν;
Όχι δεν είχε καμία άλλη φθορά. Το κοίταξα ειδικά στην περιοχή του τιμονιού. Μόνο το μαρσπιέ. Να πάω Μοτοδυναμική Καλλιθέα που μένει αυτός είναι καλοί να το κοιτάξουν;
αμα δεν εχει τιποτα το αντιβαρο το πιθανοτερο ειναι να επεσε στατικα η μηχανη οπως σου ειπε...
παρε το μια βολτα και αμα δε σου φανει τπτ πριεργο η στραβο κανε τη τραμπα και παρε το πισω το μηχανακι σου
το αν θα το πας στη μοτοδυναμικη ειναι περισσοτερο για ψυχολογικους λογους, θα σου πουν οτι δεν εχει τιποτα, απλα θες φανταζομαι μια πιο επισημη ''επιβεβαιωση'':p
αμα δεν εχει τιποτα το αντιβαρο το πιθανοτερο ειναι να επεσε στατικα η μηχανη οπως σου ειπε...
παρε το μια βολτα και αμα δε σου φανει τπτ πριεργο η στραβο κανε τη τραμπα και παρε το πισω το μηχανακι σου
το αν θα το πας στη μοτοδυναμικη ειναι περισσοτερο για ψυχολογικους λογους, θα σου πουν οτι δεν εχει τιποτα, απλα θες φανταζομαι μια πιο επισημη ''επιβεβαιωση'':p Δεν είναι αυτό. Απλά δεν ξέρω τα συνεργεία εκεί αλλά είδα από το site οτι έχει μοτοδυναμική εκεί γι' αυτό. Ούτως ή άλλως θα πάω σε μηχανικό. Θα το πάω βόλτα μάλλον την Κυριακή. Ευχαριστώ.
domiemic65
11/12/2008, 18:32
Όταν πριν λίγους μήνες αγόρασα το V-Strom έλεγα οτι θα κρατήσω και την πρώτη μου μοτοσυκλέτα Dominator 650 (Mοντέλο 1992) την οποία είχα αγοράσει μτχ πριν απο 9 περίπου χρόνια με κάπου 85.000χλμ.
Η πράξη έδειξε πρώτον οτι ο Domie έμενε παρκαρισμένος στο γκαραζ και δεύτερον αρχική μου ιδέα της πλήρους αναπαλαιωσής του θα αργούσε πάρα πολύ. Ετσι αποφάσισα με βαριά καρδιά να τον πουλήσω... πλεον είχα 165.000 χλμ(+)... ξέρετε ποιος τον πηρε;
Ο πρώτος του ιδιοκτήτης
Βέβαια το μηχανάκι ήταν πολύ προσεγμένο και είχε βγάλει κανένα πρόβλημα παρά τις τόσες χιλιάδες χλμ...
Δεν ξέρω αν το Fazer είναι τόσο ερωτεύσιμο μηχανάκι όσο ο Domie (ενοείται οτι αν ήμου σε καλύτερη οικονομική κατάσταση δεν θα τον πουλούσα με τίποτα) αλλά αν ναι και δεν έχει κάποιο πρόβλημα τότε όπως καταλαβαίνεις η άποψή μου είναι να το πάρεις πίσω...