View Full Version : Πόσο πληρώνετε για ασφάλιστρα? Έχουν παρα - αυξηθεί, νομίζω....
Κυρίες και κύριοι, πόσο σας κοστίζει η ασφάλεια της μοτό σας?
Έχει παραγίνει το πράγμα.... 660 κυβικά μηχανάκι λεμε... Δεν είναι Triumph Rocket που είναι τρίλιτρο!
Πέρυσι, 80 ? το εξάμηνο.. Φέτος, 110? (!!!)
Πόσο πληρώνετε?
Οικονομικές εταιρίες που γνωρίζετε?
:(
Intersalonika
120 xronos (599cc)
hidefnick
26/05/2008, 20:38
120 εξάμηνο για 750cc Πάντως μετά την ήττα των 5 μηνών αναμονής, για να πληρωθώ από φιλικό διακανονισμό, θα τις αποφύγω στο μέλλον τις φτηνές. :wave2: :wave2: :wave2:
180e τον χρονο με οδικη-μακρια απο μας- (GS 1150) :wave2:
μα, ιντερσαλονκα εχω...
Και για τιν ακρίβεια, 80 ? ήταν πρίν 3 εξάμηνα
Τον τελευταίο χρόνο πλήρωνα 100 το εξάμηνο και σε λίγες μέρες που λήγει, θα πρέπει να πληρώσω... 110!!
hidefnick
26/05/2008, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
μα, ιντερσαλονκα εχω...
Και για τιν ακρίβεια, 80 ? ήταν πρίν 3 εξάμηνα
Τον τελευταίο χρόνο πλήρωνα 100 το εξάμηνο και σε λίγες μέρες που λήγει, θα πρέπει να πληρώσω... 110!!
Κάποτε είχα την συγκεκριμένη για ένα εξάμηνο, στο κουτί, με τιμή περίπου 50% κάτω της αγοράς. Το επόμενο 30% και μετά από ένα χρόνο μου ζήτησαν τα ίδια.... Μάλλον πολιτική είναι.
Vfr 800 και δινω 135ε το χρονο!
hidefnick
26/05/2008, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Για λέγε
Τo KLV 1000 πάει? :look:
Εγώ έδωσα 100 για BMW F650 για εξάμηνο!! :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Τo KLV 1000 πάει? :look: Το ερωτευτηκε ο father και τι να κανω του το εδωσα!Ανωτερα βια βλεπεις:D .Λοιπον η εταιρια λεγεται ΕΟΣ και εχω κανει τα βασικα.Αλλωστε οδικη βοηθεια δε χρειαζομαι honda εχω:D :D
Bavarian
26/05/2008, 20:55
Σε ομαδικό στην Commercial Value 330 ευρώ και τα τρία τον χρόνο.
Για λεγε, για λεγε......
Το ερωτευτηκε ο father και τι να κανω του το εδωσα!Ανωτερα βια βλεπεις:D .Λοιπον η εταιρια λεγεται ΕΟΣ και εχω κανει τα βασικα.Αλλωστε οδικη βοηθεια δε χρειαζομαι honda εχω:D :D
Και γω χωρίς οδική είμαι και δίνω 100 το εξάμηνο! Για πες καμιά πληροφορία!Από γραφείο τους την έκανες την ασφάλεια ή από ασφαλιστή? Απο Θεσνίκη?
Βρήκα (http://www.eos-insurance.com/index1.htm) ... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Και γω χωρίς οδική είμαι και δίνω 100 το εξάμηνο! Για πες καμιά πληροφορία!Από γραφείο τους την έκανες την ασφάλεια ή από ασφαλιστή? Απο Θεσνίκη? Απο γραφειο την εκανα που εδρευει στη καλαμαρια.Περαιτερω στειλε πμ
George-3-
26/05/2008, 21:29
Kαλο θα ηταν να αναφερετε και περιοχη (νομο) γιατι αλλα ασφαλιστρα Αττικη αλλα Μακεδονια αλλα Δραμα κλπ...
43Ε+επασφαλιστρο νεου οδηγου / εξαμηνο
250κ.ε.
Μακεδονια
dimokritos
26/05/2008, 21:46
περιοχή Καβάλας, fazer 600
έκανα με την interamerican κλοπή και οδική για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο στα 170 το εξάμηνο
στην έος που έχουμε το KLE είναι 35ε εξάμηνο χωρίς τπτ έξτρα, και το ίδιο είναι και για το fazer
και τώρα που θα αυξηθούν τα ανώτερα ποσά αποζημιών, οι τιμές θα πετάξουν σαν την βενζίνη
Πάτρα, Commercial, 600cc πληρωνω 105 τον χρόνο.
Χωρίς ασφάλεια κλοπής ή νομική προστασία.
mats8282
26/05/2008, 22:31
Έχει παραγίνει το πράγμα....
Και που ειστε ακομα να δειτε τι θα γινει :winka:
ΥΓ Λαθος εικονιδιο εβαλα....Αυτο ειναι καλυτερα.... :a021:
argi6argi
27/05/2008, 07:59
135? το 6μηνο απο Minetta.
Παίδες η Intersallonica δεν έχει φιλικό διακανονισμό (είχα ατύχημα με ασφαλισμένο της και το έμαθα έτσι) και πέρισυ υπήρχε η φήμη οτι κλείνει. Έχετέ το υπόψην ;)
Al-Vstrom
27/05/2008, 09:05
VSTROM650 ME ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΜΙΝΕΤΤΑ 165 ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ .
ΑΡΚΕΤΟΥΤΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ :ZZZ:
argi6argi
27/05/2008, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Al-Vstrom
VSTROM650 ME ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΜΙΝΕΤΤΑ 165 ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ .
ΑΡΚΕΤΟΥΤΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ :ZZZ:
Φίλε μου είσαι σίγουρος γι'αυτό που λές; Ασφάλεια κλοπής στη Μινέττα για μοτό; Το λέει στο ασφαλιστήριο; Μπορείς να μου στείλεις τηλ του ασφαλιστή σου να μου πεί κι εμένα τιμή αν είναι έτσι;
edmarios
27/05/2008, 09:58
Εγω παλι δινω 152.00 E τον χρονο απο commercial value χωρις επασφαλιστρο νεου οδηγου με bonus mallus 2 (δεν ξερω αν το γραφω σωστα!) και εχω και την δυνατοτητα να πληρωσω και λιγο καθυστερημενα και οχι την ωρα που παιρνω το συμβολαιο...!!!! και με επασφαλιστρο νεου οδηγου ειναι +30% δηλαδη το 152,00 -->197,60!! Πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλα και οτι ειναι αρκετα καλη σαν ασφαλεια.. Στην μητερα μου που εχει ασφαλεια ζωης εκει περα εδωσε 35.000 Ε για 2 εγχειρησεις που εκανε μεσα σε 2 μηνες. Τα πληρωσαμε και πηγαμε και τα εισπραξαμε...!!!:D
Καλημερα!
:wave2:
Al-Vstrom
27/05/2008, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
Φίλε μου είσαι σίγουρος γι'αυτό που λές; Ασφάλεια κλοπής στη Μινέττα για μοτό; Το λέει στο ασφαλιστήριο; Μπορείς να μου στείλεις τηλ του ασφαλιστή σου να μου πεί κι εμένα τιμή αν είναι έτσι;
Απολύτως σίγουρος φίλε μου ...αλλά έχει και μία ιστορία πίσω του το θέμα.
Δηλαδή .
Αγόρασα προ 6ετίας μοτο από το Θεοχαράκη -ΚΑWASAKI με δόσεις για ένα χρόνο και με ασφαλίσε Μιννέτα με κλοπή τελείωσαν οι δόσεις και για τα επόμενα 5 χρόνια συνέχισα να την έχω ασφαλισμένη για κλοπή .
Τον Χειμώνα που περασε πούλησα το καβασάκι και πήρα το strom και επειδή δεν είχα προσωπικό ασφαλιστή πήγα στον ασφαλιστή στα κεντρικά της LION (Λ.ΚΗΦΙΣΟΥ 138-140 ) από όπου είχα πάρει το auto (και ασφαλίσει στην μινέττα ) και πιάνω τον ασφαλιστή και του λέω το και το
θέλω να κόψω την ασφάλεια στην πάλιά μοτό και να ασφαλίσω την νέα και πάλι για κλοπή .Οκ μου λέει φέρε τα τιμολόγια να κάνουμε αναπροσαρμογή στην ασφαλισμένη αξία και από 4.700 που είχε πέσει το παλιό με το πέρας των ετών μου κάνει αλλαγή στο συμβόλαιο με αλλαγή της ασφαλισμένης μηχανής και αναπροσαρμογή της ασφαλισμένης αξίας στην τιμή που έγραφαν τα τιμολόγια κοντά στα 7χλρ :a10: :sun:
όνομα του ασφαλιστή δεν θυμάμαι γιατί μένω δίπλα και πέρασα από εκέί (Μπάμπης ή Βαγγέλης )αν θυμάμαι καλά αλλά αν πάρεις στην ΛΙΟΝ 210-5761101 και ζητήσεις τον ασφαλιστή (είναι εκέι συνήθως μεσημέρια 12-3 ) θα σε συνδέσουν.
Δεν χάνεις τίποτα φίλε μου ο άνθρωπος έιναι πολύ ξηγημένος και αν μπορεί θα σε εξυπηρετήσει.
ελπίζω να βοήθησα
:beer:
castoras
27/05/2008, 10:19
Aπό ένα ψιλοψάξιμο που είχα κάνει,μόνο η Interamerican ασφάλιζε για κλοπή και το παπί(125cc) το ασφάλισα εκεί με 150ευρώ το εξάμηνο για τον 1ο χρόνο που είχα και επασφάλιστρο και τώρα που μπήκα στο 2ο έπεσε στα 120
Akatanomastos
27/05/2008, 10:30
ρε εδω μας αυξησαν και τις κρεπες!!!:bawl: :bigcry:
πολλες εταιρειες ειναι για κλισιμο. γιαυτο τον νου σας.
εγω ειμαι στην interamerican δινω 300/εξαμηνο (με κλοπη και Moto extra) πολλα θα μου πεις. αλλα εχω ησυχο το κεφαλι μου. (οσο μπορω δλδ)
στο ΧΤ μου για τριμηνο που το ηθελα το ασφαλισα με 34?.(υδρογειος)
agelos er
27/05/2008, 15:48
GENERAL UNION - er 650
ετησιο 129,00
και φροντιδα ατυχηματος
μου φαινεται καλη παντως , δε ξερω :confused:
δεν θα πω τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο,απλα ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ!!δεν προκειτε να πληρωθητε αν παθετε κατι...
εδω δεν πληρωνει δικαστικες αποφασεις,σιγα μην πληρωσει εξωδικαστικα!!
δεν αξιζει για 60 ευρω διαφορα τον χρονο να μην εχεις το κεφαλι σου ησυχο..
και το βασικοτερο απο ολα ειναι οτι αν κανετε ζημεια και δεν πληρωθει ο παθων,τοτε εχει το δικαιωμα να στραφει εναντιον σας..και ειναι σιγουρα κατι που δεν θα θελατε να αισθανθειτε!
alximistis
27/05/2008, 17:58
Επέλεξα να μην μπλέξω με φτηνά κόλπα. Πήγα Ιντεραμέρικαν πληρώνω 133 το εξάμηνο δεν το θεωρώ κανένα τρομερό ποσό και με καλύπτει σε αυτά που θέλω. Και στην τελική έχει και... όνομα μεγάλη εταιρία γνωστή κλπ. :)
Aggelos_SV
27/05/2008, 18:19
Το προηγούμενο εξάμηνο ήμουν στα 89€ και τώρα πλήρωσα 109€:rolleyes:
Ασφαληστική---> Victoria.Περιοχή Αττικής.
Απ'ότι κατάλαβα παίζουν χαμηλότερα ασφάλιστρα στην επαρχία(λιγότερα οχήματα-λιγότερα ατυχήματα)?
@McTalas: Δίνεις μόνο 300€/6μηνο για ασφάλεια κλοπής???(Cbr1000 δεν έχεις?)
Είναι μόνο τα ασφάλιστρα που αφορούν την κλοπή ή περιλαμβάνει και την αστική ευθύνη?
Με ρώταγε γνωστός μου για ασφάλεια κλοπής και του πρότεινα Interamerican από παλιότερα threads περί ασφάλειας κλοπής.
119 ευρώ ετήσια. Κάτσε και περίμενε να δείς που θα φτάσουν. Έχεις ακουσει για τιμές στα ασφάλιστρα σε Αγγλία Γερμανία κ.α; Εκεί θα φτάσουμε! Ευρωπαϊκή Ένωση δε θέλαμε;
alex-vstrom
27/05/2008, 19:29
Intersalonika
120 xronos (650cc)
για 1 χρονο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Το προηγούμενο εξάμηνο ήμουν στα 89€ και τώρα πλήρωσα 109€:rolleyes:
Ασφαληστική---> Victoria.Περιοχή Αττικής.
Απ'ότι κατάλαβα παίζουν χαμηλότερα ασφάλιστρα στην επαρχία(λιγότερα οχήματα-λιγότερα ατυχήματα)?
@McTalas: Δίνεις μόνο 300€/6μηνο για ασφάλεια κλοπής???(Cbr1000 δεν έχεις?)
Είναι μόνο τα ασφάλιστρα που αφορούν την κλοπή ή περιλαμβάνει και την αστική ευθύνη?
Με ρώταγε γνωστός μου για ασφάλεια κλοπής και του πρότεινα Interamerican από παλιότερα threads περί ασφάλειας κλοπής.
αγγελε εχω το 600 και η ασφαλεια ειναι το moto extra καλυπτει σχεδον τα παντα! οδικη, αστικες ευθυνες και κλοπη. και προς το παρον δινω 300/6μηνο.
προτημω να δινω κατι παραπανω αλλα να εχω ησυχο το κεφαλι μου και οταν τους χρειαστικα εμεινα ικανοποιημενος.
Παιδιά μόλις έκανα ετήσιο συμβόλαιο με INTERAMERICAN για το Shiver (750) με 420ευρώ. Περιλαμβάνει ολική κλοπή, αστική ευθύνη, πυρκαγιά, τρομοκρατικές, οδική και αρκετά αλλα που δεν θυμάμαι.. Η τιμή αυτή βγαίνει με 15% έκπτωση από την αρχική λόγω ετήσιου συμβολαίου(-10%) και πιστωτικής (-5%).
Πιστεύω πως είναι καλό ποσό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο τουλάχιστον..Το θέμα είναι πως δεν σου βάζουν περιορισμούς απο την INTERAMERICAN δηλαδή να έχεις συναγερμό, αντικλεπτικα, παρκινγκ κλπ. ΤΟ κακό είναι πως καμία εταιρία δεν ασφαλίζει για μερική κλοπή..
Πείτε μου τη γνώμη σας..
Επίσης πήρα και τιμή για κλοπή απο την AIG (Alico Group) λίγο πιο φθηνά αλλά οι τύποι σε αποζημιώνουν μόνο για το 75% της αξίας της μηχανής σε περίπτωση κλοπής..
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
Intersalonika
120 xronos (650cc)
για 1 χρονο
Alex, είσαι σίγουρος?
Μήπως εννοείς 6μηνο?
Όπως έγραψα και στην αρχή, πληρώνω στην ίδια εταιρία 100 ? το εξάμηνο με ΒΜ 3!
700_Thespieis
28/05/2008, 13:32
McTalas exeis pm
Alex, είσαι σίγουρος?
Μήπως εννοείς 6μηνο?
Όπως έγραψα και στην αρχή, πληρώνω στην ίδια εταιρία 100 ? το εξάμηνο με ΒΜ 3!
Μια απο τα ιδια και εγω οπως προανεφερα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Intersalonika
120 xronos (599cc)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
δεν θα πω τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο,απλα ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ!!δεν προκειτε να πληρωθητε αν παθετε κατι...
εδω δεν πληρωνει δικαστικες αποφασεις,σιγα μην πληρωσει εξωδικαστικα!!
δεν αξιζει για 60 ευρω διαφορα τον χρονο να μην εχεις το κεφαλι σου ησυχο..
και το βασικοτερο απο ολα ειναι οτι αν κανετε ζημεια και δεν πληρωθει ο παθων,τοτε εχει το δικαιωμα να στραφει εναντιον σας..και ειναι σιγουρα κατι που δεν θα θελατε να αισθανθειτε!
εχω ακουσει διαφορα γι'αυτην.
αυτην εχω.
80€ το 6μηνο με νομικη καλυψη σε 750cc.
90% η ασφαλεια θα πληρωση τον αλλο αν φταιω εγω κι οχι εμενα.
την εχω πατησει με super επωνυμες που ακριβοπληρωνα για το καρο.
mats8282
28/05/2008, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
αυτην εχω.
Σηκωνει πολυ κουβεντα αυτο και παραειναι αοριστο.....
Απο την αλλη οποιος ειναι στην Intersalonica,ή οποια αλλη εκτος φιλικου,αμα τον τρακαρουνε αποζημιωνεται απο την ασφαλιστικη του αλλου....Οποτε δεν τον ενδιαφερει για παρτη του....
Εμενα ομως οταν με τρακαρε ενας απο Intersalonica πριν απο 4 χρονια περιπου πηρα τα λεφτα μου μετα απο 4+ μηνες....
Και δεν υπηρχε προβλημα του στυλ αργησε να κανει δηλωση ο αλλος ή δεν τα βρισκαμε στην αποζημιωση ή υπηρχε ασαφεια στο ποιος ευθυνεται....Η δηλωση εγινε επιτοπου,το ΤΤ ειχε παθει 200 ευρω ζημια + κρανος/παπουτσια/παντελονι.
Για γυρω στα 500Ε αποζημιωση δηλαδη....
Παρακαλαω αν μου τυχει κατι αναλογο ή πιο μεγαλο να μην ειναι σε τετοια εταιρεια ο αλλος και παθω τα ιδια....Φαντασου να υπηρχε τραυματισμος σοβαρος τι ειχε να γινει....
Και ολα αυτα για μερικα ευρω το χρονο ή το εξαμηνο εξαρταται γιατι οχημα μιλαμε και με τι καλυψεις....
inderattika πολυ καλη χι χι χι....... νωωωωωωωωωωωωωωωωωω!:rotflmao:
ασπις προνοια 97 ευρω το 6μηνο (625 cc)
παιδια τον νου σας η ιντερσαλονικα παει για κλισιμο...
xaris_sm
29/05/2008, 11:49
σας εχω ολους απο 240 σε 290 το εξαμηνο για 625 κυβικα με ασφαλεια κλοπης και ολα τα εξτρα
απο interamerican
Γιατι σου εκαναν τοσο μεγαλη αυξηση?
Δεν τους ρωτησες?
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
αυτην εχω.
δυστηχως ουτε τον αλλο θα πληρωσει στην κατασταση που βρισκετε τωρα...
οχο για τις αλλες ασφαλιστικες δεν υπαρχει περιπτωσει να μην πληρωσουν τις δικαστικες αποφασεις,απλα κανουν τις δυσκολες μεχρι ναφτασεις εκει.
η ιντερσαλονικα σιγουρα ΔΕΝ θα πληρωσει....
xaris_sm
29/05/2008, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Archon
Γιατι σου εκαναν τοσο μεγαλη αυξηση?
Δεν τους ρωτησες?
θα τους ρωτησω δεν την εχω πληρωσει ακομα γιατι η παλια ληγει σε ενα μηνα
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
θα τους ρωτησω δεν την εχω πληρωσει ακομα γιατι η παλια ληγει σε ενα μηνα
ετσι κανει η ιντεραμερικαν! και εμενα απο 240 μου το εκαναν 300 και μου ειπαν οτι ετσι ειναι στην αρχη μετα σταθεροποιητε και ίσως να πεσει και λιγο, βλακειες δλδ δεν βγαζεις ακρη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Intersalonika
120 xronos (599cc)
Μιλησα σημερα με τον ασφαλιστη μου μιας και πλησιαζει η ληξη του συμβολαιου με την ιντερσαλονικα!
Λοιπον
Συνεχεια κανω ετησιο συμβολαιο για να μην το εχω καθε 3 και λιγο στο μυαλο μου.
Μου ειπε οτι για ανεξηγητους λογους δεν αφηνει να κανει ετησιο συμβολαιο αλλα μεχρι 7 μηνες!!
Σε αλλες εταιριες μπορουσε να κανει ετησιο
Ρωτησα γιατι κατι τετοιο?
Του ειπα οτι ακουγονται και διαφορα ασχημα πραγματα για την εν λογω εταιρια!
Συμφωνησε οτι κατι περιεργο παιζει, και μετα απο συμβουλη του αλλαξα εταιρια.
Στα καθεκαστα λοιπον
599cc
Ετησιο και πρασινη καρτα
Παραμεθωριο :D
123 ο χρονος
Ποσειδων η εταιρια
Gandalf dr685sm
23/06/2008, 13:42
ρε παιδιά... 290-300;;; ... με Interamerikan;... Μήπως να το ψάξετε λίγο;
Στο ΧΤΧ660 , δίνω 260 , μαζί με οδική βοήθεια! Η διαφορά των 30-40 ευρώ είναι πολύ μεγάλη! Μήπως πρέπει να αλλάξετε ασφαλιστή-πράκτορα;
Υπόψη οτι το μηχανάκι είναι καινούριο και δεν έχει ακόμα διαβάθμιση χαμηλή!
Gandalf
xaris_sm
23/06/2008, 14:18
ναι αλλα παιζει ρολο και για το ποσο που εχεις ασφαλισει το μηχανακι σου, εγω πληρωνω 290 στην Interamerican γιατι το κτμ το πηρα 8600
εσυ για ποσο το ασφαλισες το μηχανακι σου?
Gandalf dr685sm
23/06/2008, 14:22
όλο το ποσό... 4300... εκεί όντως έχει διαφορά. Αλλά και πάλι κάθε χρόνο θα έπρεπε να έχεις μια μείωση , αντίστοιχη με εκείνη που θα υποστεί το μηχανάκι σου, για κάθε χρόνο που περνάει στην εμπορική του αξία. Οχι αύξηση!
Gandalf
xaris_sm
23/06/2008, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
όλο το ποσό... 4300... εκεί όντως έχει διαφορά. Αλλά και πάλι κάθε χρόνο θα έπρεπε να έχεις μια μείωση , αντίστοιχη με εκείνη που θα υποστεί το μηχανάκι σου, για κάθε χρόνο που περνάει στην εμπορική του αξία. Οχι αύξηση!
Gandalf
σωστα τα λες...αλλα αν εγω δεν κανω κινηση να μειωσω την ασφαλιστικη αξια δεν θα το κανει η Intermerican γιατι θα χανει λεφτα...πρεπει να μεριμνησω...οσον αφορα την αυξηση απο 265 σε 290 εχει να κανει με τις γενικοτερες αυξησεις που παιζουν στην αγορα αλλα και στις ασφαλειες
Akatanomastos
23/06/2008, 14:26
λεγεται ΕΟΣ και εχω κανει τα βασικα
σλογκαν εταιριας ΕΟΣ
μαζι σας EΩΣ να παθετε ζημια, μετα ειστε μονοι σας..:rotflmao:
mats8282
23/06/2008, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
σωστα τα λες...αλλα αν εγω δεν κανω κινηση να μειωσω την ασφαλιστικη αξια δεν θα το κανει η Intermerican γιατι θα χανει λεφτα...πρεπει να μεριμνησω...οσον αφορα την αυξηση απο 265 σε 290 εχει να κανει με τις γενικοτερες αυξησεις που παιζουν στην αγορα αλλα και στις ασφαλειες
Επιπλεον η Interamerican δεν εχει το συστημα bonus/malus και η παραμικρη ζημια που φταις ανεβαζει το ασφαλιστρο...Αλλα εχει και ετησια αυτοματη αναπροσαρμογη της αξιας απο οτι θυμαμαι με ενα στανταρ ποσοστο....