PDA

View Full Version : video

Jo.Da.
13/07/2006, 18:09
τσεκάρετε...

http://www.youtube.com/watch?v=r8ohkLOW1bY&search=moto

http://www.youtube.com/watch?v=TpdI0iAVn2E&search=moto

http://www.youtube.com/watch?v=Yaq4K-DjrXc&search=moto

Jo.Da.
13/07/2006, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πρεπει να ειναι η εκατοστη φορα αυτο τον μηνα που μπαινει link με αυτα τα βιντεακια.

Τουλαχιστον βαλτε και εναν τιτλο της προκοπης να ξερουμε τι θα δουμε.

SORRY

gcrook
14/07/2006, 01:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
SORRY

Ακυρη η παραθεση μου εκανα εγω καποιο λαθος και εσβησα αμεσως το ποστ, αλλα με προλαβες μαλλον.
:wave2:

Xlitos
14/07/2006, 02:47
αχαχαχαχααχα...το τελευταιο μιλάμε όλα τα λεφτα!αχαχαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol:

πλάκα πλάκα και γω θα τρόμαζα.. :bigcry:

tsiros_temp
14/07/2006, 03:20
ΜΛΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΦΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΨΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΗ1!???? ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ??????? ΝΑ ΤΡΟΜΑΚΣΕΙΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΑΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!!!!! ΤΡΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

ΦΑΕ ΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΙ Ο ΚΑΚΩΣ Ο ΛΗΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΩΠΗ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΆΝΕ ΑΛΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΗΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

Xlitos
14/07/2006, 04:14
θα τρόμαζα είπα δεν θα τρεχα σαν το Κεντέρη.

Τελικά αφού σε τρωει κιόλας κάθησες να το αναλύσεις καλά?Τελικά ήταν παιδάκια και γυναίκες?ήταν στημένο?κάνανε μήνυση στον πλακατζή για το κακό που τους βρήκε?η μαρμελάδα πρέπει να χει κομμάτια φρούτου μέσα ή όχι?

(επειδή δεν βρήκες αστειο το βιντεο προσπαθω να σε κάνω να γελάσεις,μην παρεξηγηθείς)

Runner Ducati
14/07/2006, 04:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos

(επειδή δεν βρήκες αστειο το βιντεο προσπαθω να σε κάνω να γελάσεις,μην παρεξηγηθείς)

και αμα παρεξηγηθει τι θα γινει? ...

θα σου κοψει το επιδομα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tsiros_temp
14/07/2006, 04:29
ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΝΤΕΟ ΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟ ΚΑΤΙ ΧΟΡΙΣ ΝΑΤΟ ΔΟ ΟΛΟ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ 3000000 ΦΟΡΕΣ, Η ΑΝΑΛΗΣΗ ΗΡ8Ε ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΠΣΩ. :cry: :ZZZ:

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΖΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΤΟ ΠΕΖΑΝΕ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΝΤΑς Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΖΖΖ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΗΑ ΓΙΑ ΜΠΑΜΠΟΥΗΝΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ.

ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΕΓΩ!!!!:winka: :winka: :winka:

Nikoskazer2000
14/07/2006, 05:42
Ρε 'σεις τι κάνει το μ@λ@κισμένο στο 1ο βίντεο :look:

Στουκάρει το 636 μεσ' τα χιόνια :confused: :cry: :a21:

Μάλλον πως δεν έχει ακούσει τι κάνει η απότομη συστολή σε καυτό μέταλλο :a022: (και δεν εννοώ την "βαφή").

tsiros_temp
14/07/2006, 06:02
ΠΟΛΗ ΣΟΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΖΟΡΙΚΟ ΣΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ.

ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΙΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΜΟΧΟΡΗΤΗΚΟΤΗΤΑΣ (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ) ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΕΚΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΜΑΖΕΠΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ