View Full Version : Ο καφενές vol.2
Manalishi
20/03/2018, 14:14
Αποφάσισε τύπε....ή Πολλοί ή Λίγοι....Δεν γίνεται και τα δύο, είναι οξύμωρο, διότι πολλοί απο τους λίγους είναι όντως πολλοί.....Υπάρχει και το άλλο "πολύ", που εκτός απο το να τραγουδά πάνου κάτου, μετράει και αυτά που δεν μετρούνται, όπως η αγάπη, σαν αυτή που έχουμε όλοι εδω μέσα για αυτούς που κουβαλάνε όπλα.
Συγχώρα με για τον σαρκασμό, αλλά έχεις γίνει κουραστικός με την εμμονή σου να πείσεις για την οπλοκατοχή. Πάρε μηχανή.
Φιλικά πάντα και Κόσμια,
Δημήτρης
Τρεις φορές πήγες να το τελειώσεις αλλά συνεχίζεις. Χαρακτηρίζοντας αρνητικά τους ανθρώπους που σου μιλάνε, το μόνο που κερδίζεις
είναι να τους "τσιτώνεις" να σου απαντήσουν.
Αν λοιπόν γνωρίζεις τόσο καλά τους ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ λόγους για τους οποίους είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κατέχουμε ΟΛΟΙ μας από ένα
όπλο, μπορείς να μας τους αναλύσεις και να μας πείσεις.
Κάποιος που ΔΕΝ ξέρει αυτούς τους λόγους, αν τον λές βλάκα, πάλι δεν θα τους ξέρει αυτούς τους λόγους, αλλά θα ξέρει ότι τον
λές βλάκα και θα αποκτήσεις έναν εχθρό. (*)
(*) που ενδεχομένως θα βρει ένα από τα όπλα που κυκλοφορούν και θα σε κυνηγά με αυτό :lol:
Δίκιο έχεις αλλά όταν θέλησα να σταματήσω, αυτό συνεχίστηκε με προκλητικό αντίλογο. Δεν είμαι από τους "γνωμοφοβικούς" όπως καταλαβαίνεις απλά καταντάει κουραστικό.
Όσο για τους λόγους κατοχής ενός όπλου έχει γίνει εκτενέστατη συζήτηση πολύ πιο πριν όπου και παρέθεσα και παραπομπή. Εκεί λύνονται - απαντώνται πιστεύω πολλές ερωτήσεις.
Δεν είμαι υπέρμαχος στο ότι "πάρτε όλοι όπλα" αλλά να πάρουν όσοι κάτω από σοβαρές προϋποθέσεις μπορούν και επιθυμούν, τηρώντας όλους τους κανόνες. Δεν είναι αναγκαστικό για κανένα.
Πραγματικά λυπάμαι που δεν τα κατάφερα να σου αλλάξω άποψη, ήταν όμως κάτι αναμενόμενο. Πολλοί λίγοι μέχρι τώρα κατάφεραν να υπερπηδήσουν τον εγωισμό τους, πεποιθήσεις τους, εμπειρίες τους, φιλοσοφία και πολλά άλλα.
Δεν πειράζει, απλά να εύχεσαι να μην χρειαστεί ΠΟΤΕ να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον που θα κατέχει όπλο. Όπως έχει συμβεί σε κάποιους. Ίσως τότε αναθεωρήσεις αλλά θα έχεις πληρώσει τότε το όποιο τίμημα, έστω και συνειδησιακό που θα είναι το ελάχιστο.
Όσο για τον φόβο άσε να τον διαχειρίζονται αυτοί που μπορούν, οι υπόλοιποι μπορούν να λένε "no guns"...:bawl:
ενταξει , Κλιντ... χαλαρωσε...
ενταξει , Κλιντ... χαλαρωσε...
Είναι λίγο προκλητικό αυτό που έκανες......
nikos_abel
20/03/2018, 14:18
Δίκιο έχεις αλλά όταν θέλησα να σταματήσω, αυτό συνεχίστηκε με προκλητικό αντίλογο. Δεν είμαι από τους "γνωμοφοβικούς" όπως καταλαβαίνεις απλά καταντάει κουραστικό.
Όσο για τους λόγους κατοχής ενός όπλου έχει γίνει εκτενέστατη συζήτηση πολύ πιο πριν όπου και παρέθεσα και παραπομπή. Εκεί λύνονται - απαντώνται πιστεύω πολλές ερωτήσεις.
Δεν είμαι υπέρμαχος στο ότι "πάρτε όλοι όπλα" αλλά να πάρουν όσοι κάτω από σοβαρές προϋποθέσεις μπορούν και επιθυμούν, τηρώντας όλους τους κανόνες. Δεν είναι αναγκαστικό για κανένα.
Η μία αποψη λέει ότι το κάθε όπλο, εφόσον το γουστάρεις ντε και καλά, να είναι κλειδωμένο σε ένα ντουλάπι ΜΑΚΡΥΑ από τα σπίτια μας, όπου
ειδικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι θα επιτρέπουν τη χρήση του σε έλεγχόμενες συνθήκες για αθλητικούς σκοπούς.
Άρα ΔΕΝ υπάρχει λόγος να υπάρχει το όπλο σε κανένα σπίτι. Σωστά;
Η μία αποψη λέει ότι το κάθε όπλο, εφόσον το γουστάρεις ντε και καλά, να είναι κλειδωμένο σε ένα ντουλάπι ΜΑΚΡΥΑ από τα σπίτια μας, όπου
ειδικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι θα επιτρέπουν τη χρήση του σε έλεγχόμενες συνθήκες για αθλητικούς σκοπούς.
Είδες κάπου να έχω γράψει αυτά που αναφέρεις? Σίγουρα δεν ανήκουν σε αυτά που έχω γράψει εγώ.
Διάβασες κάτι από τα παλιά - προηγούμενα? Σε παρακαλώ πολύ ρίξε μια προσεκτική ματιά.
Φυσικά υπάρχουν λόγοι. Οι εξής δύο:
1. Τι θα κάνω αν με απειλήσουν με όπλο κι εγώ δεν έχω όπλο;
2. Και το καράτε σκοτώνει, άρα δεν υπάρχει λόγος να απαγορευτούν τα όπλα.
Όποιος έχει οποιοδήποτε "επιχείρημα" εκτός των παραπάνω, παρακαλείται να το γράψει πάραυτα, καθώς θα είναι σίγουρα εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Βέβαια κάνουμε πάντα γαργάρα το γεγονός ότι όπου αγοράζεις όπλα και στο σούπερ μάρκετ, τα θύματα ανθρωποκτονιών είναι 100πλάσια και όπου εφαρμόστηκαν αυστηρότεροι νόμοι, τα θύματα ανθρωποκτονιών μειώθηκαν στο ελάχιστο. Σίγουρα θα ευθύνονται άλλοι παράγοντες γι'αυτό, όπως το κλίμα, τα βίντεο γκέιμς και οι μετανάστες.
ΟΚ.
Πάω να γραφώ στο γυνμάσιο ξανά. Εκεί θα γράφω εκθέσεις για τη αγάπη μεταξύ των ανθρώπων.
Βy the way, αν κανένας δεν θα έπρεπε να έχει όπλο σπίτι του ή πάνω του, θα αφοπλιστούν αυτομάτως και με μαγικό τρόπο οι παράνομοι οπλοφόροι (με όπλο, μαχαίρι, τσεκούρι, φλογοβόλο κλπ) ή μόνο εμείς οι μαλάκες;
οχι οπλα!!
αγαπη μονο!
jesus saves:lol:
ΟΚ.
Πάω να γραφώ στο γυνμάσιο ξανά. Εκεί θα γράφω εκθέσεις για τη αγάπη μεταξύ των ανθρώπων.
Βy the way, αν κανένας δεν θα έπρεπε να έχει όπλο σπίτι του ή πάνω του, θα αφοπλιστούν αυτομάτως και με μαγικό τρόπο οι παράνομοι οπλοφόροι (με όπλο, μαχαίρι, τσεκούρι, φλογοβόλο κλπ) ή μόνο εμείς οι μαλάκες;
όπως ας πούμε στις ΗΠΑ που η οπλοκατοχή είναι διαδεδομένη, η εγκληματικότητα είναι κοντά στο 0…
τουλάχιστον, λες ξεκάθαρα γιατί θες το όπλο.
όπως ας πούμε στις ΗΠΑ που η οπλοκατοχή είναι διαδεδομένη, η εγκληματικότητα είναι κοντά στο 0…
τουλάχιστον, λες ξεκάθαρα γιατί θες το όπλο.
Μπορώ να έχω τα ίδια αποτελέσματα και χωρίς το όπλο, και με λιγότερους νομικούς μπελάδες.
Τι αλλάζει;
Το θέλω για πολλούς λόγους. Άλλοι θέλουν κατοικίδιο πύθωνα 3 μέτρα. Άντε πες τους ότι είναι ανόητοι.
Δεν ξέρω πόσες φορές θα το πω πριν γίνει κατανοητό (παίζει και ποτέ αφού οι περισσοτεροι έχετε δει όπλα μόνο στο στρατό): Αν αποθηκεύεις κάτι σωστά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, να μπορεί κάποιος να το βρει/χρησιμοποιήσει. Το να μην έχετε ιδέα από κάτι (δεν αναφέρομαι σε σένα Τζώρτζ) και να επιμένετε κιόλας δεν είναι κι έξυπνο ε; Σαν να προσπαθείς να πεις στον Ροσσι ότι τρέχει πολύ.
394215
Αυτό αποτελεί ακόμα ένα πλασματικό επιχείρημα, καθώς δε θα υπήρχε λόγος για "gun-free zones", αν δεν είχε ο καθένας ένα όπλο. Με την υπάρχουσα νομοθεσία στην Αμερική, ναι, τα gun-free zones είναι ηλιθιότητα και free kills για τους επίδοξους ψυχάκηδες. Αλλά η ουσία της συζήτησης είναι γιατί να έχουν όλοι όπλα εξ αρχής. :p Σχεδόν όλοι, αν όχι όλοι, οι mass shooters στην Αμερική είχαν αγοράσει τα όπλα τους νομιμότατα. ΕΚΕΙ εντοπίζεται το πρόβλημα κι όχι στο πώς θα περιορίσεις τις δολοφονίες αφού μοιράσεις όπλα παντού.
Αυτό αποτελεί ακόμα ένα πλασματικό επιχείρημα, καθώς δε θα υπήρχε λόγος για "gun-free zones", αν δεν είχε ο καθένας ένα όπλο. Με την υπάρχουσα νομοθεσία στην Αμερική, ναι, τα gun-free zones είναι ηλιθιότητα και free kills για τους επίδοξους ψυχάκηδες. Αλλά η ουσία της συζήτησης είναι γιατί να έχουν όλοι όπλα εξ αρχής. :p Σχεδόν όλοι, αν όχι όλοι, οι mass shooters στην Αμερική είχαν αγοράσει τα όπλα τους νομιμότατα. ΕΚΕΙ εντοπίζεται το πρόβλημα κι όχι στο πώς θα περιορίσεις τις δολοφονίες αφού μοιράσεις όπλα παντού.
Έχεις δίκιο στο ότι κάποιοι τρελοί απόκτησαν νόμιμα όπλο στις Η.Π.Α., το πρόβλημα εκεί μπορεί να επιλυθεί μόνο με "σοβαρές προϋποθέσεις και έλεγχο" όπως υπάρχουν στις Ευρωπαϊκές χώρες. Όπου εκατομμύρια πολίτες κατέχουν όπλα χωρίς τα ίδια φαινόμενα. Ήδη η διαδικασία απόκτησης εκεί νέων όπλων προϋποθέτει το λεγόμενο backround check και FFL licence.
Το πρόβλημα όμως εστιάζεται όπως και να έχει στο παράνομο όπλο που δεν έχει κανένα έλεγχο και προϋποθέσεις. Οι γραφειοκράτες που απλά συμπληρώνουν τα "κουτάκια" και λοιποί απλά πέφτουν στην εύκολη λύση της πίεσης για περιορισμό των νόμιμων όπλων όπου μπορούν να ελέγξουν και όχι να ενεργήσουν κατά των παράνομων που δεν μπορούν και που περικλείονται από τεράστια συμφέροντα, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα των νομίμων.
Ναι, δεν διαφωνώ.
Αλλά μιλάμε για την Ελλάδα που ζούμε. Δεν παίρνει ο καθένας ό,τι θέλει όπως στην Αμερική.
Edit : Με πρόλαβε ο kons... Χάνω ταχύτητα..
o_gavros
20/03/2018, 15:04
Όσο για τον φόβο άσε να τον διαχειρίζονται αυτοί που μπορούν, οι υπόλοιποι μπορούν να λένε "no guns"...:bawl:
Είναι λίγο προκλητικό αυτό που έκανες......
Ενω αυτο που εκανες εσυ με το παραπάνω σχόλιο είναι διδαχή μετριοφροσύνης...
Για την ταμπακέρα, μπλιτζ & τζιτζιες με καλύπτουν απόλυτα.
Μπορώ να έχω τα ίδια αποτελέσματα και χωρίς το όπλο, και με λιγότερους νομικούς μπελάδες.
Τι αλλάζει;
Το θέλω για πολλούς λόγους. Άλλοι θέλουν κατοικίδιο πύθωνα 3 μέτρα. Άντε πες τους ότι είναι ανόητοι.
Δεν ξέρω πόσες φορές θα το πω πριν γίνει κατανοητό (παίζει και ποτέ αφού οι περισσοτεροι έχετε δει όπλα μόνο στο στρατό): Αν αποθηκεύεις κάτι σωστά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, να μπορεί κάποιος να το βρει/χρησιμοποιήσει. Το να μην έχετε ιδέα από κάτι (δεν αναφέρομαι σε σένα Τζώρτζ) και να επιμένετε κιόλας δεν είναι κι έξυπνο ε; Σαν να προσπαθείς να πεις στον Ροσσι ότι τρέχει πολύ.
Βρε , και σε εμένα αναφέρεσαι αλλά δεν με πειράζει μιας και ξέρω τι δεν ξέρω .
Όπως ξέρω ότι η οπλοκατοχή στο σπίτι ή στον δρόμο έχει φέρει περισσότερους μπελάδες απ ότι έχει λύσει. Και εσύ το ξέρεις αυτό.
Και μην μου πεις ότι αυτοί είναι κακοί χρήστες . για να υπάρχουν τόσοι πολλοί κακοί χρήστες σε κάτι τόσο αυστηρά νομοθετημένο , κάπου μπάζει όλο αυτό.
Και αν θες να είσαι τυπικός με τον νόμο , και να φυλάς το όπλο σε ασφαλές σημείο και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατά ανθρώπου καθόλου εύκολα και με μεγάλο ρίσκο , τότε χάνεται κατα πολύ και η δικαιολογία της αυτοπροστασίας .
Και ,επίσης, ξέρεις ότι οι περισσότεροι που οπλοφορούν και το δείχνουν είναι στην τεράστιά πλειοψηφία τους επικίνδυνοι μαλακες .
Οπότε, καταλαβαίνω κάποιος να αγαπάει τα όπλα ως αντικείμενα , αλλά δεν υπάρχει λογος να τα εχεις στο σπίτι ή στον δρόμο.
o_gavros
20/03/2018, 15:07
Ναι, δεν διαφωνώ.
Αλλά μιλάμε για την Ελλάδα που ζούμε. Δεν παίρνει ο καθένας ό,τι θέλει όπως στην Αμερική.
Edit : Με πρόλαβε ο kons... Χάνω ταχύτητα..
Δεν νομιζω οτι ο μπλιτζ στα αρθρα που παρεθεσε και αναταραξε το ζητημα παλι, γινόταν λογος για το σανυ γκρις.
Ευτυχώς εδω τετοιες παρανοιες δεν βλέπουμε.
Είναι τόσο τεράστιο, πολύπλοκο και τεχνικό το θέμα που κακώς το έχουμε πιάσει έτσι κι αλλιώς.
Θέλετε να αφορήσουμε τον τρόπο χορήγησης αδειών στην Αμερική; ΟΚ, μαζί σας.
Τα υπόλοιπα είναι περιττά κι ανούσια.
Ενω αυτο που εκανες εσυ με το παραπάνω σχόλιο είναι διδαχή μετριοφροσύνης....
Δικηγόρος παρά το Αρείου Πάγου ...??
Νομίζω ότι αυτό είναι το "θέμα" όλων. Δε θέλει κανείς να απαγορεύσει τα όπλα από τον πλανήτη (οκ θέλουμε, αλλά ξέρουμε ότι δε θα γίνει ποτέ), δεν έχουμε προσωπικά μαζί τους, ούτε τα "φοβόμαστε" . Το θέμα είναι να μην τα κουβαλάνε μαλάκες, ασταθείς, επικίνδυνοι.
Το οποίο επίσης δε θα γίνει ποτέ. :lol:
o_gavros
20/03/2018, 15:15
Γράφεις δημόσια Κλιντ...συνήθισε την ιδεα του να κρίνονται τα γραπτά σου.
Και ενδεχομένως μαθε πως δουλεύουν τη δοτική οι της καθαρεύουσας.
Νομίζω ότι αυτό είναι το "θέμα" όλων. Δε θέλει κανείς να απαγορεύσει τα όπλα από τον πλανήτη (οκ θέλουμε, αλλά ξέρουμε ότι δε θα γίνει ποτέ), δεν έχουμε προσωπικά μαζί τους, ούτε τα "φοβόμαστε" . Το θέμα είναι να μην τα κουβαλάνε μαλάκες, ασταθείς, επικίνδυνοι.
Το οποίο επίσης δε θα γίνει ποτέ. :lol:
Σωστά, μπορούν να ψηφίζουν όμως. :tooth:
:a02:
Παρ' Αρείω Πάγω; :lol:
(αφού ο Blitz βαρέθηκε να διορθώνει γραπτά :p )
o_gavros
20/03/2018, 15:23
Είναι τόσο τεράστιο, πολύπλοκο και τεχνικό το θέμα που κακώς το έχουμε πιάσει έτσι κι αλλιώς.
Ρε συ ξεκαθαρα αυτο.
Οχι πως εχει και καποια ιδιαίτερη σημασία για το τι θα συμβεί,το τι θα γράψουμε 10 νοματοι σε ενα φορουμ.
Αλλα οποτε αναδύεται το ζήτημα,οι υπέρμαχοι με ενα σχεδον ελιτίστικο σνομπ τροπο (που σαφως μπορει να ενισχύεται απο το απρόσωπο πληκτρολόγιο) λετε στους υπόλοιπους ότι μιας και δεν ξέρετε το αντικείμενο ας τπ αφήσουμε.
Σίγουρα δεν ξέρω απο όπλα περα απο οτι επιασα στο στρατο.
Δε νομίζω οτι πρεπει να ειμαι ο σουπερ ειδικός για να πω ότι δεν είναι λογικο να κυκλοφορανε τόσες συσκευές που κατασκευάζονται με μόνη λειτουργία να προκαλούν τραύματα (θανάσιμα ή μη).
nikos_abel
20/03/2018, 15:24
οχι οπλα!!
αγαπη μονο!
jesus saves:lol:
:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=hFlctCuUV28
...
Αλλα οποτε αναδύεται το ζήτημα,οι υπέρμαχοι με ενα σχεδον ελιτίστικο σνομπ τροπο (που σαφως μπορει να ενισχύεται απο το απρόσωπο πληκτρολόγιο) λετε στους υπόλοιπους ότι μιας και δεν ξέρετε το αντικείμενο ας τπ αφήσουμε.
....
Γιατί έχουμε βαρεθεί να προσπαθούμε να είμαστε σωστοί και να μας βγαίνει η πίστη με γραφειοκρατείες/νόμους/κράτος εναντίων μας και να βγαίνει ένας και να κλουτσάει τον κουβά. Και να βγαίνουν όλοι οι άσχετοι με το θέμα (σαν τους δημοσιογράφους-φωτεινούς παντωγνώστες) και να έχουν θέση και άποψη σε τεχνικά θέματα που δεν έχουν ιδέα.
Όπως ήταν και ο χώρος της μηχανής πριν καμιά 20ρια χρόνια για παράδειγμα.
Ναι, αλλά εδώ δεν αναλύουμε τα διαμετρήματα και τα βεληνεκή. Δε χρειάζεται PhD για να καταλάβεις ότι τα όπλα σκοτώνουν και όσο πιο ελεύθερα πωλούνται, τόσο πιο πολύ σκοτώνουν.
Για την ακρίβεια, δε χρειάζεται να έχεις τελειώσει καν το Δημοτικό, για εσάς τους υπέρ.
:lol: :lol: :lol:
Αυτό ήταν χιούμορ, για τους παρεξηγιάρηδες.
o_gavros
20/03/2018, 15:41
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να νιώσετε εσείς* την ανάγκη να υπεραμυνθειτε μια κατάσταση οπου εκ του αποτελέσματος ειναι άρρωστη.
*με το εσεις,εννοώ ανθρώπους σαν εσενα ή τον κονς που δείχνετε ότι περα απο την αγαπη για το αντικείμενο,ειστε και αρκετά διαβασμένοι σχετικα.
Επαναλαμβάνω όμως,πως ακριβως επειδη μιλαμε για συσκευές που σκοτώνουν,δεν θεωρω πως αν δεν εισαι μαστερ γκανσμιθ ή ο πρώτος ΟΥΚας σε μετάλλια,δεν δικαιούσαι να εκφέρεις αποψη.
Δε μας φτάνουν τα αμάξια στους δρόμους και τα μηχανάκια, θέλουμε και όπλα. :lol:
Αυτός που έχει μεγαλύτερο όπλο έχει πάντα δίκιο χωρίς να είναι απαραίτητα σοφός.
Αυτός που έχει μεγαλύτερο όπλο έχει πάντα δίκιο χωρίς να είναι απαραίτητα σοφός.
Αυτό ισχύει και σε άλλους τομείς όπου το μέγεθος είναι σημαντικό;
Αυτό δείχνει η ιστορία της ανθρωπότητας.
PaNick67
20/03/2018, 16:27
Αν υποθεσουμε οτι μπορουσαμε να εχουμε οπλο στο σπιτι αποθηκευμενο με ασφαλεια. Ενω κοιμασαι σε ξυπναει καποιος θορυβος και καταλαβαινεις οτι καποιος προσπαθει να μπει στο σπιτι σου. Ποσοι απο τον ενεργο πληθυσμο της χωρας εχουν το κουραγιο, την εκπαιδευση, ψυχραιμια, γνωση να ανακτησουν το οπλο τους, ασφαλισουν την οικογενεια τους ΠΡΙΝ ερθουν σε επαφη με τον τυπο που μπουκαρε σπιτι τους;
Γιατι εγω θα απαντουσα ουτε 1000 ατομα σε ολη την χωρα.
ΥΓ. Επειδη εχω το μισο μου σοι στρατιωτικους, θα ελεγα ο τι μονο 1 (ενας) εχει το κουραγιο, εκπαιδευση, ικανοτητα να τα βγαλει περα (αν και οταν τον ρωτησα μου εβαλε πολλα "αν")
Άλλο να κρίνονται και να συζητιούνται επί του θέματος - επί της ουσίας και άλλο να κριτικάρονται ως προς την γραμματική. Τότε είναι ειρωνικότατα επί προσωπικού και σε αυτό έχεις απάντηση. Από ότι φαίνεται όμως κρίνονται τα δικά σου γραπτά αλλά και εσύ μαζί. Συνήθισε πρώτα την ιδέα εσύ ότι κυκλοφορούν όπλα γύρω σου νόμιμα και μη δικηγόρε.
Με γράψατε στα @ρχιδια@ σας ε ,καλά...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&p=2925767&viewfull=1#post2925767
Με γράψατε στα @ρχιδια@ σας ε ,καλά...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&p=2925767&viewfull=1#post2925767
Αυτά παθαίνεις όταν έχεις κατάνα....
:tooth:
o_gavros
20/03/2018, 18:31
Άλλο να κρίνονται και να συζητιούνται επί του θέματος - επί της ουσίας και άλλο να κριτικάρονται ως προς την γραμματική. Τότε είναι ειρωνικότατα επί προσωπικού και σε αυτό έχεις απάντηση. Από ότι φαίνεται όμως κρίνονται τα δικά σου γραπτά αλλά και εσύ μαζί. Συνήθισε πρώτα την ιδέα εσύ ότι κυκλοφορούν όπλα γύρω σου νόμιμα και μη δικηγόρε.
Το πικαρισμα για την γραμματική νομιζα θα "ακουστει" πιο ανάλαφρο.λυπάμαι που δεν το πήρες ανάλογα.
Το σχόλιο σου όμως πάνω στο οποίο απάντησα,εκτός Του οτι ειναι τερμα εριστικο, δεν αφορούσε μονο τον ggs.
Οπότε χαλάρωσε λίγο το υφος του γκανσλινγκερ γιατί το μονο που καταφέρνεις ειναι να γίνεσαι αντιπαθής(ενω δεν δείχνεις) και να μην περνάει το όποιο μήνυμα θες να μεταφέρεις.στο ειπε νομίζω κι αλλος χρηστης νωρίτερα.
Οσο για την αθρωα κυκλοφορία όπλων,ειτε το συνηθισω εγω ειτε οχι,η λογικη επιτάσσει να μην ειναι τοσο προσβασιμες συσκευες θανάτου.
Όποιος αδυνατεί να το αντιληφθεί αυτο, είτε έχει δολο είτε υπερβολική αφέλεια.
Nostradamus
20/03/2018, 18:41
Σε μια χωρα που ενα τεραστιο ποσοστο του πληθυσμου της εχει γραμμενους τους νομους/κανονες/οδηγιες/εντολες στα παπακια της, ενω συγχρονως το "κρατος" ομοιως γραφει τον πολιτη στα απαΦταρια του, το να παραθετει κανεις σαν επιχειρημα υπερ της οπλοκατοχης, το τι συμβαινει και τι εχουν λυσει οι αλλες ευρωπαικες χωρες στο θεμα αυτο, ειναι τουλαχιστον αστειο..
Για Αμερικη δεν το συζηταμε καν...
μυαλό δεν.... ακόμα ένα περιστατικό (http://news.in.gr/world/article/?aid=1500207929)
taisteal
20/03/2018, 19:22
Τουλάχιστον οι κυνηγοί αρχίζουν και κάνουν πραγματάκια,σκοτώνει ο ένας τον άλλον.
Έχει δρόμο ακόμη αλλά είναι μια αρχή.
Το πικαρισμα για την γραμματική νομιζα θα "ακουστει" πιο ανάλαφρο.λυπάμαι που δεν το πήρες ανάλογα.
Το σχόλιο σου όμως πάνω στο οποίο απάντησα,εκτός Του οτι ειναι τερμα εριστικο, δεν αφορούσε μονο τον ggs.
Οπότε χαλάρωσε λίγο το υφος του γκανσλινγκερ γιατί το μονο που καταφέρνεις ειναι να γίνεσαι αντιπαθής(ενω δεν δείχνεις) και να μην περνάει το όποιο μήνυμα θες να μεταφέρεις.στο ειπε νομίζω κι αλλος χρηστης νωρίτερα.
Οσο για την αθρωα κυκλοφορία όπλων,ειτε το συνηθισω εγω ειτε οχι,η λογικη επιτάσσει να μην ειναι τοσο προσβασιμες συσκευες θανάτου.
Όποιος αδυνατεί να το αντιληφθεί αυτο, είτε έχει δολο είτε υπερβολική αφέλεια.
Φίλε εγώ δεν λειτούργησα με την λογική του όχλου. Πέφτουμε πάνω σε έναν να τον "λιντζάρουμε", γιατί λέει κάτι το διαφορετικό από ότι λέει η παρέα, το επεσήμανα άλλωστε και στην αρχή, ότι το περίμενα.
Δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο κολλητοί για να μου υποδεικνύεις αν πρέπει να χαλαρώσω ή όχι κράτα τις υποδείξεις για αυτούς που τους αρέσει και το καταπίνουν.
Δεν είμαι πολιτικάντης, αντιπαθώ τα σαλιαρίσματα και τα αλληλογληψίματα για να σας φλομώσω στην αερολογία, και να ψάχνω για ψήφους και κολλητούς είμαι ξεκάθαρος χωρίς δόλο αλλά καθόλου αφελείς. Αφελείς είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν σε όνειρα.
Έχω την πολυτέλεια να λέω καλημέρα σε όποιον θέλω, το ίδιο και όποιος θέλει μου λέει, αν υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσω γιατί τα λέω στα ίσια αλλά κακοφαίνονται αυτά που λέω, είναι δικαίωμα τους. Εγώ δεν κάνω εκπτώσεις στο λόγο μου για να είμαι αρεστός.
394224
Αφού με είπες και Κλιντ.....:lol:
Φίλε εγώ δεν λειτούργησα με την λογική του όχλου. Πέφτουμε πάνω σε έναν να τον "λιντζάρουμε", γιατί λέει κάτι το διαφορετικό από ότι λέει η παρέα, το επεσήμανα άλλωστε και στην αρχή, ότι το περίμενα.
Δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο κολλητοί για να μου υποδεικνύεις αν πρέπει να χαλαρώσω ή όχι κράτα τις υποδείξεις για αυτούς που τους αρέσει και το καταπίνουν.
Δεν είμαι πολιτικάντης, αντιπαθώ τα σαλιαρίσματα και τα αλληλογληψίματα για να σας φλομώσω στην αερολογία, και να ψάχνω για ψήφους και κολλητούς είμαι ξεκάθαρος χωρίς δόλο αλλά καθόλου αφελείς. Αφελείς είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν σε όνειρα.
Έχω την πολυτέλεια να λέω καλημέρα σε όποιον θέλω, το ίδιο και όποιος θέλει μου λέει, αν υπάρχουν κάποιοι που δεν τους αρέσω γιατί τα λέω στα ίσια αλλά κακοφαίνονται αυτά που λέω, είναι δικαίωμα τους. Εγώ δεν κάνω εκπτώσεις στο λόγο μου για να είμαι αρεστός.
394224
Αφού με είπες και Κλιντ.....:lol:
Κατά αρχήν, δεν λιντσάρει κανείς κανένα.
Ούτε μαζεύει κανείς ψήφους γτ κανείς δεν τους έχει ανάγκη.
Κανείς δεν σαλιαριζει ή γλύφει και όσο ντόμπρος θεωρείς ότι είσαι εσύ ,να θεωρείς το ίδιο και για τους υπόλοιπους.
Κουβέντα κάνουμε πάνω σε ένα θέμα που , προφανώς, έχουμε διαφορετική άποψη.
Αν και την δική σου την άποψη δεν την διαβάσαμε
Το μόνο που διαβάσαμε ήταν οτι ξερεις αλλά δεν λες γιατι είμαστε"νήπια" όλοι για να τα κατανοήσουμε...
Οσο για το πόσο μάγκες είναι αυτοί που γουστάρουν τα όπλα σε σχέση με αυτούς που δεν τα γουστάρουν γιατί είναι κότες, εκεί είσαι πολύ φάουλ.
Εν πάση περιπτώσει, δεν είσαι ο μοναδικός που γουστάρει όπλα,ούτε και σε "λιντσάρει" κανείς γι'αυτό.
Άλλωστε, χρόνια πολλά εδώ είναι sniper...:lol:
Έχουμε πιει και ένα καφάσι μπύρες μαζί χωρίς προφανώς να συμφωνούμε σε όλα.
Οπότε, ναι χαλάρωσε..μην είσαι αλαζωνας.
Όλοι θα θέλαμε να μας πεις την γνώμη σου αφού γνωρίζεις και ας μην συμφωνήσουμε τελικά.
περιστατικο πρωτο:
εχεις το οπλο πανω σου ασφαλισμενο οπως οριζει η νομοθεσια κτλ κτλ..
κι εκει που που πας χαλαρος τον περιπατο σου με το κομενακι να απολαυστε φεγγαραδα (και μπαλαμουτι) σε ησυχο μερος σου τη πεφτουν δυο λεβεντες και σε σημαδευουν με πιστολια για να σου παρουν κινητα, λεφτα, ρολογια, και το γκομενακι... μεχρι να βγαλεις το οπλο απο τη θηκη να απασφαλισεις και να ριξεις σου την εχουν μπουμπουνισει και σε εχουν στειλει αδιαβαστο...
περιστατικο δευτερο:
εχεις το οπλο σου λυμενο κρυμμενο και κλειδωμενο σε ασφαλες σημειο στο σπιτι οπως οριζει η νομοθεσια κτλ κτλ..
κι εκει που καθεσαι και χαζευεις τη ταινια αγκαλια με τη γεναικα στη σουπερ ντουπερ 52αρα τηλεοραση, η την εχεις πεσει για υπνο ξερω γω ακους θορυβους σαν καποιος να προσπαθει να παραβιασει τη πορτα σου.. αφου επιβεβαιωσεις οτι οντως καποιος σου παραβιαζει τη πορτα πρεπει:
-να πας εκει που εχεις το κλειδι απο το σημειο που εχεις κλειδωμενο το οπλο
-αφου το βρεις και το παρεις, να πας στο σημειο που εχεις κλειδωσει το οπλο να το ανοιξεις να βγαλεις το οπλο να το συναρμολογησεις να το γεμισεις να το οπλισεις για να εισαι ετοιμος..
εν το μεταξυ οι διαρηκτες εχουν ηδη μπει στο σπιτι, και σε εχουν πετυχει πριν ολοκληρωσεις τη διαδικασια οποτε στη θεα του οπλου (αν εχεις προλαβει να φτασεις ως εκει) σου τη μπουμπουνανε και σε στελνουν αδιαβαστο..
εν ολιγοις καποιος που δηλωνει υπερ της οπλοκατοχης για προστασια τηρουμενων παντα των κανονων ειναι εξ'ορισμου ακυρος, γιατι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να τον προστατεψει το οπλο του γιατι πολυ απλα δε θα προλαβει.. συνεπως οι λογοι για την οπλοκατοχη ειναι αλλοι (και γιαυτο ισως να μη δινεται και απαντηση στο ερωτημα ποιος ο λογος να εχεις οπλο)
οποιος εχει μια στοιχειωδη λογικη και βαζει το μυαλουδακι του λιγο να δουλεψει, αντιλαμβανεται ευκολα οτι δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση καποιος που δηλωνει υπερμαχος της οπλοκατοχης, να τηρησει εστω και στο ελαχιστο τους κανονες που τη διεπουν.. γιατι πολυ απλα αμα το κανει τοτε το οπλο του ειναι απλα αχρηστο και αρα δεν υπαρχει καποιος λογος να το κατεχει
αλλα ακομα και αν το θεμα ειναι ψυχολογικο, (νιωθει περισσοτερη ασφαλεια αμα ξερει οτι καπου στο σπιτι ειναι κρυμμενο ενα οπλο για ωρα αναγκης) και οντως το αποθηκευει οπως οριζουν οι κανονες, θα σταματησει να να το κανει αμα επιβιωσει καποιου εκ των δυο ανωθεν περιστατικων..
εγω προσωπικα παντως δεν εχω γνωρισει ουτε εναν φανατικο λατρη των οπλων που να εχει λογικη συνεπεια... και αποδειξη γι αυτο ειναι καποια παραδειγματα που γραφτηκαν εδω μεσα οπως "με τις μηχανες και τα αυτοκινητα σκοτωνονται ανθρωποι, να απαγορευτουν και οι μηχανες και τα αυτοκινητα τοτε.." αγνοοντας φυσικα οτι ο σκοπος της μηχανης και του αυτοκινητου ειναι να μεταφερουν κοσμο και σαν παρενεργεια της απροσεκτης χρησης ειναι η απωλεια ζωης ενω ο σκοπος του οπλου ειναι εξ'αρχης η απωλεια ζωης, ειτε η χρηση του ειναι προσεκτικη ειτε απροσεκτη..
Ουάου. Πρώτη φορά ο μικές γράφει τόσο μεγάλο κείμενο, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά τη λέξη "μπριζόλα".
περιστατικο πρωτο:
εχεις το οπλο πανω σου ασφαλισμενο οπως οριζει η νομοθεσια κτλ κτλ..
κι εκει που που πας χαλαρος τον περιπατο σου με το κομενακι να απολαυστε φεγγαραδα (και μπαλαμουτι) σε ησυχο μερος σου τη πεφτουν δυο λεβεντες και σε σημαδευουν με πιστολια για να σου παρουν κινητα, λεφτα, ρολογια, και το γκομενακι... μεχρι να βγαλεις το οπλο απο τη θηκη να απασφαλισεις και να ριξεις σου την εχουν μπουμπουνισει και σε εχουν στειλει αδιαβαστο...
περιστατικο δευτερο:
εχεις το οπλο σου λυμενο κρυμμενο και κλειδωμενο σε ασφαλες σημειο στο σπιτι οπως οριζει η νομοθεσια κτλ κτλ..
κι εκει που καθεσαι και χαζευεις τη ταινια αγκαλια με τη γεναικα στη σουπερ ντουπερ 52αρα τηλεοραση, η την εχεις πεσει για υπνο ξερω γω ακους θορυβους σαν καποιος να προσπαθει να παραβιασει τη πορτα σου.. αφου επιβεβαιωσεις οτι οντως καποιος σου παραβιαζει τη πορτα πρεπει:
-να πας εκει που εχεις το κλειδι απο το σημειο που εχεις κλειδωμενο το οπλο
-αφου το βρεις και το παρεις, να πας στο σημειο που εχεις κλειδωσει το οπλο να το ανοιξεις να βγαλεις το οπλο να το συναρμολογησεις να το γεμισεις να το οπλισεις για να εισαι ετοιμος..
εν το μεταξυ οι διαρηκτες εχουν ηδη μπει στο σπιτι, και σε εχουν πετυχει πριν ολοκληρωσεις τη διαδικασια οποτε στη θεα του οπλου (αν εχεις προλαβει να φτασεις ως εκει) σου τη μπουμπουνανε και σε στελνουν αδιαβαστο..
εν ολιγοις καποιος που δηλωνει υπερ της οπλοκατοχης για προστασια τηρουμενων παντα των κανονων ειναι εξ'ορισμου ακυρος, γιατι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυριο να τον προστατεψει το οπλο του γιατι πολυ απλα δε θα προλαβει.. συνεπως οι λογοι για την οπλοκατοχη ειναι αλλοι (και γιαυτο ισως να μη δινεται και απαντηση στο ερωτημα ποιος ο λογος να εχεις οπλο)
οποιος εχει μια στοιχειωδη λογικη και βαζει το μυαλουδακι του λιγο να δουλεψει, αντιλαμβανεται ευκολα οτι δεν υπαρχει καμια απολυτως περιπτωση καποιος που δηλωνει υπερμαχος της οπλοκατοχης, να τηρησει εστω και στο ελαχιστο τους κανονες που τη διεπουν.. γιατι πολυ απλα αμα το κανει τοτε το οπλο του ειναι απλα αχρηστο και αρα δεν υπαρχει καποιος λογος να το κατεχει
αλλα ακομα και αν το θεμα ειναι ψυχολογικο, (νιωθει περισσοτερη ασφαλεια αμα ξερει οτι καπου στο σπιτι ειναι κρυμμενο ενα οπλο για ωρα αναγκης) και οντως το αποθηκευει οπως οριζουν οι κανονες, θα σταματησει να να το κανει αμα επιβιωσει καποιου εκ των δυο ανωθεν περιστατικων..
εγω προσωπικα παντως δεν εχω γνωρισει ουτε εναν φανατικο λατρη των οπλων που να εχει λογικη συνεπεια... και αποδειξη γι αυτο ειναι καποια παραδειγματα που γραφτηκαν εδω μεσα οπως "με τις μηχανες και τα αυτοκινητα σκοτωνονται ανθρωποι, να απαγορευτουν και οι μηχανες και τα αυτοκινητα τοτε.." αγνοοντας φυσικα οτι ο σκοπος της μηχανης και του αυτοκινητου ειναι να μεταφερουν κοσμο και σαν παρενεργεια της απροσεκτης χρησης ειναι η απωλεια ζωης ενω ο σκοπος του οπλου ειναι εξ'αρχης η απωλεια ζωης, ειτε η χρηση του ειναι προσεκτικη ειτε απροσεκτη..
Γιαυτό και είπα παραπάνω, στο σπίτι μόνο κυνηγετικά με τους κανόνες βεβαίως βεβαίως.
Αυτά τουλάχιστον εξυπηρετούν έναν συγκεκριμένο σκοπό (κυνήγι) του οποίου ΔΕΝ είμαι υπέρμαχος, το θεωρώ άχρηστη πολυτέλεια στην σύγχρονη εποχή.
οποιοδήποτε άλλο όπλο είναι απλώς άχρηστο και ενδεχομένως να εξυπηρετεί άλλους πιο σκοτεινούς σκοπούς.....
Ουάου. Πρώτη φορά ο μικές γράφει τόσο μεγάλο κείμενο, χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε μια φορά τη λέξη "μπριζόλα".
αν ηταν δυνατον να ψηθει μπριζολα με χρηση οπλου πιστεψε με θα το ανεφερα σαν παραδειγμα... :lol: :p
αν και εχει κατασκευαστει ψησταρια "μυδραλιο" :lol:
394230
taisteal
21/03/2018, 10:20
394245
394245
Καλά ρε μπαγάσα μετά τα κοντοσούβλια τον έβαλες ρε ,δεν μπορούσες να περιμένεις λίγο ?
Να ρίξω ένα άσχετο που με ταλανίζει εδώ και μέρες;
Το 390 ο τύπος - ηλεκτρονικός και μη, όχι απλά το εκθειάζει, σχεδόν λέει πως δεν υπάρχει δεύτερο μηχανάκι, είναι σχολείο, έχει σούπερ τεχνολογία, αναρτήσεις τα πάντα όλα._
Πως δικαιολογείται τότε το cbx να έχει 7Κ,ή (το 390) να έχει ίδια τιμή με το crf 250, το στρώμα το 250 κλπ;; :confused:
Spoiler alert: Οι καταναλωτές είναι θύματα.
Εδώ κάποιοι αγοράζουν χρέπια του '70 και του '80 με 5-6+ χιλιάρικα.
Spoiler alert: Οι καταναλωτές είναι θύματα.
Εδώ κάποιοι αγοράζουν χρέπια του '70 και του '80 με 5-6+ χιλιάρικα.
Ρε συ εντάξει τα παλιά είναι άλλη περίπτωση. Εδώ μιλάμε για καινούρια μηχανάκια και δη το cbX που δεν είναι κανένα θαύμα τεχνολογικής υπεροχής.
Οκ, πληρώνεις το όνομα και την καλή βαφή. Αλλά τι άλλο παίζει;;
Να ρίξω ένα άσχετο που με ταλανίζει εδώ και μέρες;
Το 390 ο τύπος - ηλεκτρονικός και μη, όχι απλά το εκθειάζει, σχεδόν λέει πως δεν υπάρχει δεύτερο μηχανάκι, είναι σχολείο, έχει σούπερ τεχνολογία, αναρτήσεις τα πάντα όλα._
Πως δικαιολογείται τότε το cbx να έχει 7Κ,ή (το 390) να έχει ίδια τιμή με το crf 250, το στρώμα το 250 κλπ;; :confused:
Μπλιτς πες αλεύρι ρεεεεεεεεεεεε
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128274&p=2185923&viewfull=1#post2185923
Ρε συ εντάξει τα παλιά είναι άλλη περίπτωση. Εδώ μιλάμε για καινούρια μηχανάκια και δη το cbX που δεν είναι κανένα θαύμα τεχνολογικής υπεροχής.
Οκ, πληρώνεις το όνομα και την καλή βαφή. Αλλά τι άλλο παίζει;;
Τίποτα. Η Honda πάντα είναι πολύ ακριβή γι'αυτά που προσφέρει.
Εξάλλου ποιος θα αγόραζε ένα ΚΤΜ κατασκευασμένο στην Ινδία, αν είχε ίδια τιμή με τον ανταγωνισμό;
thunder ace
21/03/2018, 11:52
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128274&p=2185923&viewfull=1#post2185923
Αδελφε ,εσυ εχεις βαλθει να μας γυρνας 30-35 χρονια πισω και να πεφτουμε στην καταθλιψη:sad:
Ας μην τα δίνατε αντιπαροχή, να κάνετε την περιοχή Κυψέλη.
Ας μην τα δίνατε αντιπαροχή, να κάνετε την περιοχή Κυψέλη.
Πριν χρόνια είχα πάει στη υπηρεσία στη Σούτσου( η ΓΥΣ δεν είχε ) αναζητώντας αεροφωτογραφίες βόρειας Εύβοιας από το 80 για μια τακτοποίηση.Αφού λοιπόν τελειώνω ρωτάω το παλικάρι " από Χαλάνδρι τι έχουμε ? " .Μου λέει που λες "ποιο στίγμα και από ποια δεκαετία..." Έμεινα ε...
Ξεκινούσαν πριν τον πόλεμο οι πιο παλιές ,πήρα(αγόρασα) 4 έπρεπε να χα πάρει κι άλλες με παλιότερη του 49.Μεγάλης ανάλυσης εννοείται όποιος ντόπιος τις δει θα πάθει...
Πριν χρόνια είχα πάει στη υπηρεσία στη Σούτσου( η ΓΥΣ δεν είχε ) αναζητώντας αεροφωτογραφίες βόρειας Εύβοιας από το 80 για μια τακτοποίηση.Αφού λοιπόν τελειώνω ρωτάω το παλικάρι " από Χαλάνδρι τι έχουμε ? " .Μου λέει που λες "ποιο στίγμα και από ποια δεκαετία..." Έμεινα ε...
Ξεκινούσαν πριν τον πόλεμο οι πιο παλιές ,πήρα(αγόρασα) 4 έπρεπε να χα πάρει κι άλλες με παλιότερη του 49.Μεγάλης ανάλυσης εννοείται όποιος ντόπιος τις δει θα πάθει...
Μέχρι πριν καμιά 10ριά χρόνια υπήρχαν ακόμα βοσκοί στην Καλογρέζα. Δεν θα πάθουμε τίποτα :tooth:
GiorgosLa
21/03/2018, 13:43
Εγώ θα ήθελα να τις δω πάντως και ας μην είμαι ντόπιος.
Ψάχνετε σημάδια για λίρες;
GiorgosLa
21/03/2018, 13:49
Ψάχνετε σημάδια για λίρες;
Ξέρεις και συ για το πηγάδι που είναι τρία βήματα πίσω απ το καμπαναριό? :D
Αριστερά ο Μπάκλης.
394249
Ξέρεις και συ για το πηγάδι που είναι τρία βήματα πίσω απ το καμπαναριό? :D
Κάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι εκεί πετούσαν τα κατάνα......
Σε πηγάδι ήταν.
Αριστερά ο Μπάκλης.
394249
Του είχα πει μια μέρα να τον απαλλάξω από το βίλα και από τη συγκίνηση του, μου έκανε τη μεγαλειώδη χάρη να μου δώκει κατιτίς και όχι μόνο. :D :lol:
(δεν το πίστευα! ακόμα εκκρεμεί συνάντηση για περαιτέρω αναλύσεις, μιας και ο Πάνος είχε προλάβει τη φάση που κατέβαζε τα μάρμαρα ο Ικτίνος)
Κράζεις θαυμάζεις ρε λαμόγιο ,σου ετοιμάζω "χουνέρι" χαχαχαχα
:facepalm: θα πεθαίνουμε επάνω στα γραφεία και από εκεί, στον κάδο http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500208378
Υπάρχει κάποιος εργαζόμενος σήμερα που περιμένει να πάρει σύνταξη; :lol:
taisteal
22/03/2018, 10:08
:facepalm: θα πεθαίνουμε επάνω στα γραφεία και από εκεί, στον κάδο http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500208378
Πως θα προκόψεις αλλιώς ρε φίλε;;
:rolleyes:
Γμστετα. Διάβαζα προχθές, πως η πλέον καμμένη γενιά είναι αυτή των σημερινών 40ριδων, που δεν θα δουν σύνταξη δηλ.
Οπότε το σχέδιο είναι να μην προλαβαίνεις να δεις σύνταξη. Από το γραφείο στο νοσοκομείο και μετά νεκροταφείο.
Όμορφος κόσμος. :lol:
Πως θα προκόψεις αλλιώς ρε φίλε;;
:rolleyes:
Έτσι και αλλιώς θα μας έχει βρει εγκεφαλικό ή alzheimer ή καρδιά ή καρκίνος πρώτα.
devil's animal
22/03/2018, 10:44
Γμστετα. Διάβαζα προχθές, πως η πλέον καμμένη γενιά είναι αυτή των σημερινών 40ριδων, που δεν θα δουν σύνταξη δηλ.
Οπότε το σχέδιο είναι να μην προλαβαίνεις να δεις σύνταξη. Από το γραφείο στο νοσοκομείο και μετά νεκροταφείο.
Όμορφος κόσμος. :lol:
γι'αυτο ζηστε οσο μπορειτε τωρα...
και ας δουλευετε...:D
περα απο την πλακα, αλλα αντι να δωσουν μεγαλυτερους μισθους για να υπαρχουν κινητρα οι νεοι να τεκνοποιουν και να δημιουργηθουν περισσοτεροι νεοι εργαζομενοι τα προσεχη χρονια και να αλλαξει το ποσοστο, κοιτανε να αυξησουν το οριο συνταξιοδοτησης...:moutza:
ολο το θεμα ειναι η υπογεννητικοτητα στην Ευρωπη...κοσμος να δουλεψει δεν υπαρχει, οχι δουλειες για να δουλεψει...γι'αυτο και "εισαγουμε" απο τις ανατολικες χωρες με το προσχημα του προσφυγικου... :whistle:
Tycho Moon
22/03/2018, 15:05
Από το γραφείο στο νοσοκομείο και μετά νεκροταφείο.
Υπάρχει και πιό σύντομος δρόμος.
Από το γραφείο στο νεκροταφείο.
Γ@μησέ τα...
Manalishi
22/03/2018, 15:12
Υπάρχει και πιό σύντομος δρόμος.
Από το γραφείο στο νεκροταφείο.
Γ@μησέ τα...
Δείτε το και θυμηθείτε το...
Life is short.
https://www.youtube.com/watch?v=t6zgQH3tUKk
nikos_abel
22/03/2018, 15:20
γι'αυτο ζηστε οσο μπορειτε τωρα...
και ας δουλευετε...:D
περα απο την πλακα, αλλα αντι να δωσουν μεγαλυτερους μισθους για να υπαρχουν κινητρα οι νεοι να τεκνοποιουν και να δημιουργηθουν περισσοτεροι νεοι εργαζομενοι τα προσεχη χρονια και να αλλαξει το ποσοστο, κοιτανε να αυξησουν το οριο συνταξιοδοτησης...:moutza:
ολο το θεμα ειναι η υπογεννητικοτητα στην Ευρωπη...κοσμος να δουλεψει δεν υπαρχει, οχι δουλειες για να δουλεψει...γι'αυτο και "εισαγουμε" απο τις ανατολικες χωρες με το προσχημα του προσφυγικου... :whistle:
Σε μια κουβέντα έβαλες όλα τα ΔΝΤ-ρατσιστο-οικονομοτεχνικά θέματα σε τάξη.
Τελεία και Παύλα.
Σε μια κουβέντα έβαλες όλα τα ΔΝΤ-ρατσιστο-οικονομοτεχνικά θέματα σε τάξη.
Τελεία και Παύλα Σταυράκο είσαι άβλα.
αχαχαχαχαχα
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/03/2018, 16:39
Αυτο εχει και ενα καλλο.Το να παιρνεις συνταξη για να ξεκουραστεις φερνει τον οργανισμο σου σε αδρανεια επιτα απο δεκαετιες δουλειας.Ανθρωποι που οταν συνταξιοδοτηθηκαν εμιαζαν με 60αριδες και σφιζαν απο ζωη σε 5 χρονια δειχνανε πανω απο 70 και με προβληματα υγειας.Παραδειγματιζω τον πατερα μου.Οικοδομος απο 13 χρωνων.Δυνατος ανθρωπος.Βγηκε συνταξη να ξεκουραστει και γερασε
αποτομα παιδια.
Αυτο εχει και ενα καλλο.Το να παιρνεις συνταξη ειναι για να ξεκουραστεις φερνει τον οργανισμο σου σε αδρανεια επιτα απο δεκαετιες δουλειας.Ανθρωποι που οταν συνταξιοδοτηθηκαν εμιαζαν με 60αριδες και σφιζαν απο ζωη σε 5 χρονια δειχνανε πανω απο 70 και με προβληματα υγειας.Παραδειγματιζω τον πατερα μου.Οικοδομος απο 13 χρωνων.Δυνατος ανθρωπος.Βγηκε συνταξη να ξεκουραστει και γερασε παιδια.
Ναι μαλακία μας που θέλαμε να μην δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε.
Τα ΙΚΑ μικα σικα τα δίνουμε γιατί είμαστε και λαρτζ.
Αυτο εχει και ενα καλλο.Το να παιρνεις συνταξη για να ξεκουραστεις φερνει τον οργανισμο σου σε αδρανεια επιτα απο δεκαετιες δουλειας.Ανθρωποι που οταν συνταξιοδοτηθηκαν εμιαζαν με 60αριδες και σφιζαν απο ζωη σε 5 χρονια δειχνανε πανω απο 70 και με προβληματα υγειας.Παραδειγματιζω τον πατερα μου.Οικοδομος απο 13 χρωνων.Δυνατος ανθρωπος.Βγηκε συνταξη να ξεκουραστει και γερασε
αποτομα παιδια.
Για εμάς δουλεύει το σύστημα.
taisteal
22/03/2018, 16:58
Για εμάς δουλεύει το σύστημα.
:bawl::bawl:
rainmike
22/03/2018, 17:06
394336
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/03/2018, 18:04
Ενταξει.Μη βαρατε ρε παιδια.Μια μαλακια ειπαμε να περνει η ωρα:D
tzimidis
23/03/2018, 00:34
Kserei kaneis poio apo ta 150.000 diaforetika miracast apps douleyei?
gia syndesi me tvbox MXQ.
eixa balei paliotera ena alla to apegkatestisa kai den thymamai pos to elegan.
dokimasa 7-8 pou brika sto store alla tzifos
nikos_abel
23/03/2018, 07:24
αποτομα παιδια.
Ρε πας καλά;
Ενταξει.Μη βαρατε ρε παιδια.Μια μαλακια ειπαμε να περνει η ωρα:D
Ευτυχώς που το έσωσες δηλαδή :lol:
Πλάκα πλάκα (2 πλάκες δηλαδή), αυτό που λες ισχύει. Αλλά γερνάς απότομα ΑΝ δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.
Αν σταματήσεις.
Ναι μαλακία μας που θέλαμε να μην δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε.
Γιατί τα δίνουμε δηλαδή; Περιμένεις πια να πάρουμε κάτι πίσω; :lol:
(ρητορικό είναι ρε το ερώτημα)
wthanasis
23/03/2018, 08:36
Όχι αγαπητοί. Δείτε το λίγο αλλιώς.
Εγώ όταν πληρώνω ΤΕΒΕ (ή ΟΑΕ ή ΕΦΚΑ μη μισθωτών ή όπως λέγεται τέλος πάντων σήμερα το πρωί ), νιώθω σαν να παίζω ΤΖΟΚΕΡ. (δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά λέμε...)
Το ξέρω ότι είναι χαμένα λεφτά εξαρχής, αλλά μου αρέσει πάντα να υποβόσκει μια ελπίδα. ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ??? :lol:
Με τα 24,78 ευρώ το μήνα που θα παίρνουμε σύνταξη, θα ζήσω τη ζωή που δεν έζησα.... :cry: :cry: :cry:
Πλάκα πλάκα (2 πλάκες δηλαδή), αυτό που λες ισχύει. Αλλά γερνάς απότομα ΑΝ δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.
Αν σταματήσεις.
Σε αυτό δεν έχει άδικο ο Παπασούζας, αλλά εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του καθενός. Προσωπικά, αν έβγαινα ποτέ στη σύνταξη, δεν έχω σκοπό να σαπίσω, αλλά να ζήσω αυτά που θέλω τώρα και που πρακτικά δεν γίνεται.
PortisHead
23/03/2018, 09:15
Σε αυτό δεν έχει άδικο ο Παπασούζας, αλλά εξαρτάται και από τον χαρακτήρα του καθενός. Προσωπικά, αν έβγαινα ποτέ στη σύνταξη, δεν έχω σκοπό να σαπίσω, αλλά να ζήσω αυτά που θέλω τώρα και που πρακτικά δεν γίνεται.
Αχχχ φιλε Πανο....
Φοβού το γήρας, ου γαρ έρχεται μόνον.
Άντε ρε που θέλετε να ζήσετε........ κακομαθημένοι.
devil's animal
23/03/2018, 09:33
ρε σεις τι παραμυθιαζεστε με τα ορια ηλικιας της συνταξης?
ας πουμε οτι ειχατε την δυνατοτητα να βγειτε 45 χρονων στην συνταξη (το ξερω οτι αρκετοι ειστε παραπανω απο αυτην την ηλικια αλλα εγω δεν ειμαι και θελω να σας πικαρω:lol:...αλλα για χαρη του παραδειγματος ας πουμε οτι θα μπορουσατε)...αν περνατε 500€ εγω σας λεω, θα μπορουσατε να κανετε την ζωη που θελετε? οχι!!
θα αναγκαζοσασταν να δουλεψετε καπου για εξτρα χρημα που θα συμπληρωνε το 500ρικο αρα μια η αλλη..παλι δουλεια...
αν δεν γουσταρατε να δουλεψετε θα καθοσασταν μεσα και το 500ρικο θα εφτανε (αν δεν εχετε νοικια και λοιπες υποχρεωσεις παιδιων κλπ) για πασατεμπο και παρακολουθηση "Στην υγεια μας ρε παιδια"...αυτη θα ηταν η διασκεδαση σας...:p
οποτε ολο το θεμα ειναι το χρημα...
για τους επιχειρηματιες-ελ.επαγγελματιες καλυτερα να καβατζωνετε αυτα τα λεφτα και να μην τα δινετε ποτε στον ΟΑΕΕ, παρτε μετα κανενα μαγαζι να παιρνετε νοικι μια ζωη...δεν θα ειναι γραμμενο βεβαια στο ονομα σας...μην ειστε κοροϊδια...γραφτε το στα παιδια και στα εγγονια σας...επουδενι ομως, ΟΧΙ στην γυναικα!!:lol:
για τους μισθωτους ιδιωτικου τομεα και δημοσιου δεν υπαρχει σωτηρια...
ρε σεις τι παραμυθιαζεστε με τα ορια ηλικιας της συνταξης?
ας πουμε οτι ειχατε την δυνατοτητα να βγειτε 45 χρονων στην συνταξη (το ξερω οτι αρκετοι ειστε παραπανω απο αυτην την ηλικια αλλα εγω δεν ειμαι και θελω να σας πικαρω:lol:
Ρε συ όταν γεννιόσουν ο μπάκλεϋ σήκωνε το Κατάνα στη Βεϊκου για να πάει να πιει σφηνάκια στο Kibubu :lol:
devil's animal
23/03/2018, 09:56
Ρε συ όταν γεννιόσουν ο μπάκλεϋ σήκωνε το Κατάνα στη Βεϊκου για να πάει να πιει σφηνάκια στο Kibubu :lol:
ωπα, ωπα μεγαλε...εχω πιει και εγω ποταρες Kibubu...αλλα πιο πολυ με ενθουσιαζαν τα εξτραδακια-μεζεδακια που εφερνε...και που συνεχιζε να φερνει...:a8:
βεβαια μπορει τοτε που εγω πηγαινα, εκεινος να ειχε ξεκινησει το τηλιο, το τσαγακι βουνου και το χαμομηλι...δεν ξερω, δεν απαντω...:lol:
βεβαια μπορει τοτε που εγω πηγαινα, εκεινος να ειχε ξεκινησει το τηλιο, το τσαγακι βουνου και το χαμομηλι...δεν ξερω, δεν απαντω...:lol:
:bawl:
Πρέπει να πέρασαν χρόνια από τότε που σήκωνε κάτι ο μπακλει....
Το ξέρεις από πρώτο χέρι;
Το ξέρεις από πρώτο χέρι;
Αμέσως , να τρέξει η ΕΣΣΟ να υπερασπιστεί.....
:p
O buckley σήκωνε μόνο ότι σηκωνόταν τότες xl 500 s ,villa 250, rd 350 f ,dt 200 r.
Το τελευταίο που σηκώνει όταν βρίσκει καιρό για βόλτα είναι το wr 390.
To katana με τίποτα το φοβάμαι και με φοβάται χαχαχα.
Καλά το κατάλαβα......
O buckley σήκωνε μόνο ότι σηκωνόταν τότες χαχαχα.
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς............
Καλά το κατάλαβα......
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς............
https://youtu.be/51-pzOrHq7U
:tooth: